Analiza

O nouă competiţie de nivel internaţional marca HP

• Bookmarks: 23504


HP anunţă deschiderea oficială a sesiunii de înscrieri pentru Premiile de Excelenţă în Print (HP Print Excellence Awards), o nouă competiţie de nivel global care recunoaşte valoarea aplicaţiilor grafice produse cu ajutorul echipamentelor HP Designjet, Indigo, Inkjet Web Press şi Scitex.

Un juriu format din experţi internaţionali în materie de print va selecta câştigătorii celor 16 categorii aparţinând segmentelor print comercial, grafică de format mare sau etichetare şi ambalare. Pe lângă evaluarea calităţii lucrărilor imprimate înscrise, HP Print Excellence Awards va recunoaşte şi exemplele inovatoare de printuri realizate prin procese care protejează mediul.

Pentru înscriere nu se percepe nicio taxă. Clienţii HP pot descărca formularul de înscriere şi detaliile competiţiei de pe adresa web: http://www.hp.com/go/printexcellenceawards. Cei care doresc să participe se pot înscrie până pe 15 martie 2012. Câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul unei gale în cadrul căreia prezenţa va fi asigurată pe bază de invitaţie. Gala decernării premiilor se va ţine la evenimentul Drupa, care are loc în luna mai 2012, în Dusseldorf, Germania.

O selecţie de lucrări înscrise va fi prezentată la standul HP din cadrul târgului. Competiţia concentrează mai multe concursuri desfăşurate până acum la nivel local. “HP Print Excellence Awards va exemplifica modul în care clienţii îşi pot exprima ingenuitatea, creativitatea şi competenţele cu ajutorul soluţiilor HP. Abia aşteptăm să vedem cum avansează clienţii noştri în ceea ce priveşte transformarea proceselor tradiționale în unele digitale şi cum pot atinge noi nivele de calitate şi inovaţie”, afirmă Cristopher Morgan, senior vice president în cadrul diviziei Graphic Solutions Bussines a HP.

Mai multe informaţii despre soluţiile HP pentru artă grafică puteţi găsi pe www.hp.com/go/gsb sau pe fluxul Twitter : www.twitter.com/hpgraphicarts.

Similar Posts:

23 recommended
comments icon0 comments
0 notes
504 views
bookmark icon

Write a comment...