Eveniment

MACtac lansează concursul MACtac Innovative Awards

• Bookmarks: 29497


MACtac organizează cea de-a șaptea ediție a concursului « MACtac Innovative Awards » destinat tuturor celor care lucrează în domeniul comunicării vizuale.

La acest concurs se pot înscrie toţi cei care activează în următoarele domenii : Design Grafic, Serigrafie, Print Digital, Agenții de Publicitate, Consultanță în Arhitectură și Decorațiuni interioare. De asemenea, pot participa cu lucrări clienţi finali din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Asia, America de Sud sau Oceania. Lucrările trebuie să fie realizate în 2008, 2009 sau 2010 utilizând tehnici CAD, imprimare offset, imprimare digitală sau serigrafică pe următoarele produse MACtac : MACmark, IMAGin, MACscreen sau Permacolor.

Lucrările, care se vor prezenta sub formă de fotografie de foarte bună calitate (minimum 13×18 cm), printuri HD sau fișiere digitale cu o rezoluție minimă de 600 dpi, trebuie trimise până cel târziu pe data de 31 ianurie 2011. Câștigătorii vor fi anunțați până la sfârșitul lunii mai 2011.

Două jurii vor decide proiectele câștigătoare și vor acorda premiile la acest eveniment, un juriu pentru Europa/America de Sud și un altul pentru Asia, Oceania, Orientul Mijlociu și Africa. Prin desfășurarea competiției în mod simultan în ambele regiuni, MACtac încearcă să asigure tuturor candidaților un context care să permită o evaluare cât mai obiectivă din punct de vedere al criteriilor culturale și comerciale.
Juriul va fi alcătuit din experți în publicitate, decorațiuni, print digital, design grafic, precum și din redactori-șefi care lucrează la reviste importante din industria de design grafic.

Criteriile după care se va face jurizarea vor fi creativitatea (designul și impactul mesajului) și abilitățile tehnice (talent pentru transformare și aplicare, care va fi evaluat în funcție de complexitatea, mărimea și eficiența proiectului).

« Lucrările câștigătoare reprezintă o sursă de inspirație inestimabilă pentru industria noastră, a declarat Max Linder, director de comunicare și marketing MACtac Europa. Acestea vor fi introduse în revistele de specialitate din întreaga lume, vor fi publicate pe website-ul nostru și vor fi incluse în catalogul câștigătorilor, distribuit către mii de agenții de publicitate, designeri, end-useri care utilizează sau creează vizualuri pentru a promova o imagine de brand sau pentru a decora spații ».

Mai multe informații despre regulile de participare la această competiție pot fi obținute prin accesarea site-ului www.mactac-innovative-awards.com

Similar Posts:

29 recommended
comments icon0 comments
0 notes
497 views
bookmark icon

Write a comment...