Stiri

Lintec va prelua Mactac

• Bookmarks: 21885


Platinum Equity a anunțat că a semnat un acord definitiv pentru vânzarea companiei Mactac, către Lintec Corporation, pentru o sumă care se ridică la aproximativ 375 de milioane de dolari. Vânzarea este de așteptat să fie finalizată către sfârșitul anului 2016.

Lintec, cu sediul în Tokyo, este un producător de produse din domeniul adeziv cu operațiuni în 15 țări din întreaga lume. Mactac, cu sediul în Ohio (SUA), este un producător și distribuitor de etichete sensibile la presiune, cu operațiuni în Statele Unite, Canada și Mexic. Produsele companiei sunt utilizate într-o gamă largă de industrii, inclusiv imprimarea pe etichete, design grafic, ambalare, imagini digitale, grafică parcuri auto, inginerie de asamblare etc.

Platinum Equity a achiziționat Mactac de la Bemis Company Inc., în noiembrie 2014. În august 2016, Platinum Equity a cesionat divizia europeană Mactac către compania Avery Dennison. „Mactac a cunoscut o schimbare semnificativă în ultimii ani și se va alătura Lintec cu impuls puternic. Am realizat acest parteneriat cu Ed LaForge și echipa de conducere a companiei, dorind să transformăm Mactac prin identificarea și valorificarea îmbunătățirilor operaționale durabile, care să conducă la produse și tehnologii inovatoare în timp. Ca rezultat, performanța financiară a companiei a fost excelentă și afacerea este bine poziționată pentru a avea o creștere continuă și de succes”, a spus Louis Samson, Partener Platinum Equity.

Totodată, președintele Mactac, Ed LaForge, a declarat: „Am obținut un succes remarcabil, datorat atât muncii grele depusă de angajații noștri, cât și de parteneriatul puternic pe care l-am avut cu Platinum Equity. Lucrând împreună, am implementat îmbunătățiri operaționale în toate domeniile afacerii noastre și am investit în tehnologii de fabricație de clasă mondială. Doar anul trecut au fost lansate peste 40 de produse noi”.

Similar Posts:

21 recommended
comments icon0 comments
0 notes
885 views
bookmark icon

Write a comment...