Eveniment

Prima ediţie Ipex Digital din Orientul Mijlociu ia startul în noiembrie

• Bookmarks: 17392


După ce a anunţat la jumătatea acestui an că îşi extinde zona de acoperire prin organizarea unor expoziţii în America, firma Informa Exhibitions lansează în acest an şi versiunea Ipex Orientul Mijlociu.

Show-ul Ipex Digital Middle East se va desfăşura în perioada 14-16 noiembrie 2011, la Centrul Naţional pentru Expoziţii din Abu Dhabi (ADNEC), şi constituie o platformă specializată care va reuni companii din sectorul de imprimare de format mare din Orientul Mijlociu.

Aceasta le va oferi producătorilor, furnizorilor, cumpărătorilor şi utilizatorilor posibilitatea de a se întâlni și de a încheia parteneriate.

Pentru ediţia din Orientul Mijlociu, organizatorii au lansat şi un concept nou pentru o expoziţie de profil: programul Top 100 cumpărători, prin care cei mai importanţi oameni din achiziții, din fiecare ţară şi fiecare oraş din Orientul Mijlociu, au fost invitaţi în mod special să participe la eveniment.

“Vom superviza desfăşurarea programului, astfel încât să avem contact constant cu aceste companii VIP, cărora le vom furniza date despre sponsori, expozanţi şi agenda de conferinţe în perioada premergătoare târgului, dar şi pe durata evenimentului”, a afirmat directorul expoziţiei, Binu Pillai.

Expoziţia Ipex Digital Middle East va fi organizată anual, spre deosebire de “show-ul părinte” din Marea Britanie, care are loc odată la fiecare patru ani.

“În calitate de organizatori ai celui mai mare târg dedicat industriilor de imprimare, tipografică şi comunicare vizuală, noi avem deja o experienţă consistentă în înţelegerea punctelor de interes. De asemenea, avem resursele necesare pentru a identifica oportunităţile regionale şi de a crea reţele de comunicare, care să faciliteze interacţiunea face-to-face între furnizori şi cumpărători”, afirmă reprezentanţii Informa Exhibitions.

Centrul Naţional pentru Expoziţii din Abu Dhabi (ADNEC)

Informa Exhibitions deţine un portofoliu consistent de expoziţii şi târguri dedicate sectorului de comunicare vizuală şi grafică, printre care show-ul IPEX, cu varianta Ipex Asia de Sud, dar şi expoziţia Northprint, din Marea Britanie.

Compania organizează peste 100 de expoziţii business-to-business la nivel global, prin intermediul unei reţele de sucursale din Marea Britanie, Brazilia, India, Singapore, Emiratele Arabe Unite, China, Australia.

Similar Posts:

17 recommended
comments icon0 comments
0 notes
392 views
bookmark icon

Write a comment...