Default

S-au deschis porţile competiţiei Effie 2011

• Bookmarks: 24591


Ca de fiecare dată în ultimii opt ani, Romanian Effie Awards 2011 (Effie) va premia eficienţa campaniilor de marketing. Începând cu data de 3 martie, companiile şi agenţiile de publicitate sunt invitate să-şi înscrie campaniile de succes în această competiţie. Perioada în care lucrările pot fi înscrise în competiţie este 3 martie – 23 mai 2011. Lucrările vor fi jurizate în zilele de 9-10 iunie, iar Gala de Premiere va avea loc pe 13 iunie 2011.

Juriul competiţiei este format din peste 70 de reprezentanţi ai industriei de marketing şi comunicare din România şi va fi anunţat în curând. Aceştia sunt seniori ai industriei pe care o reprezintă şi vor evalua campaniile din perspectiva rezultatelor de vânzări şi a obiectivelor de comunicare atinse şi depăşite.

Premiile Effie recompensează campaniile care au obţinut rezultate excelente bazându-se pe idei creative şi strategii inovatoare. Ediţia anterioară a premiilor Effie România a reunit în competiţie 48 de campanii, înscrise de către 20 de agenții, respectiv companii.

Effie este un festival internaţional sub licenţa AMA New York. În România, Effie este un proiect derulat de International Advertising Association (IAA) în parteneriat cu Uniunea Agenţiilor de Publicitate din România (UAPR), fiind organizat pentru al cincilea an consecutiv de către The Institute, parte a Millenium People.

Toate categoriile competiției, regulamentul, calendarul înscrierilor şi costurile de participare pot fi consultate pe siteul oficial al competiţiei, www.effie.ro

(Sursa: The Institute)

Similar Posts:

24 recommended
comments icon0 comments
0 notes
591 views
bookmark icon

Write a comment...