Stiri

Au început înscrierile la Romanian EFFIE Awards 2012

• Bookmarks: 22470


IAA România și UAPR anunță începerea înscrierilor pentru cea de-a noua ediție a competiției Romanian EFFIE Awards. Înscrierile se vor desfășura în perioada 21 februarie – 18 mai 2012, jurizarea desfășurându-se în zilele de 31 mai și 1 iunie. Gala de premiere va avea loc pe 4 iunie 2012. Premiile EFFIE recompensează campaniile care au obținut rezultate excelente bazându-se pe idei creative și strategii inovatoare. La ediția din 2011 a competiției au fost înscrise 79 de campanii, de către 25 de agenții și companii din România.

În acest an, competiția este structurată în 22 de categorii de produse si servicii, in care pot inscrie lucrări agenții de publicitate, companii, agenții de market research sau alte entități care au realizat campanii în perioada ianuarie 2011 – decembrie 2011 (pentru „Brief of Effectiveness”) sau ianuarie 2009 – decembrie 2011 (doar în cazul categoriei „Sustained Success”).

O noutate a competiției Romanian EFFIE Awards 2012 este permiterea înscrierii campaniilor care au utilizat un singur mediu de comunicare. Astfel, pot participa în competiție campaniile care au utilizat un singur canal media, orice mediu fiind eligibil.

“EFFIE este festivalul care premiază rezultatele campaniilor de comunicare și recunoaște valoarea parteneriatului dintre clienți și agenții. În acești ani plini de provocări pe care îi traversează industria de marketing și comunicare din România, acest parteneriat este cu atât mai important iar echipele care reușesc să obțină rezultate într-o piata în scădere, merită cu atât mai mult recunoașterea întregii industrii”, declara Manuela Necula, CEO Ogilvy Group România și președintele comitetului de organizare al Romanian EFFIE Awards 2012.

Documentele de participare pot fi accesate pe siteul oficial al festivalului, www.effie.ro

Seminarul “How to win an EFFIE” va avea loc joi, 1 martie, începând cu orele 10.00, la sediul IAA România (Calea Victoriei, nr 126, etaj 3).  Membrii comitetului organizator vor veni în ajutorul participantilor cu recomandări, prezentarea festivalului și a categoriilor, a motivelor de descalificare și a noutăților competiției de anul acesta.  De asemenea, câștigători ai edițiilor precedente își vor prezenta cazurile câștigătoare și vor răspunde la întrebari despre cum se pregătesc cazurile înscrise în competiție.

Vorbitorii seminarului “How to Win an EFFIE” sunt: Victor Dobre – din partea IAA România, Stefan Chirițescu – Graffiti BBDO, Victor Stroe – Leo Burnett, Simina Leotescu – Propaganda și Ștefan Teodorescu – SAB Miller.

Participarea la seminar este gratuită și se face confirmând prezența la adresa de e-mail teodora.calin@institute.ro.

EFFIE Romania este un proiect derulat de International Advertising Association (IAA) în parteneriat cu Uniunea Agențiilor de Publicitate din Romania (UAPR) si organizat pentru al saselea an consecutiv de catre The Institute, parte a Millenium People. EFFIE este un festival international sub licenta EFFIE Worldwide, Inc.

Calendarul Romanian EFFIE Awards 2012

Seminarul “How to win an EFFIE”: 1 martie 2012

Perioada de înscrieri:

Primul deadline: 23 martie 2012. Al doilea deadline: 13 aprilie 2012. Ultimul deadline: 18 mai 2012

Jurizarea:

Prima rundă: 31 mai 2012. A doua rundă: 1 iunie 2012

Gala de premiere: 4 iunie 2012

(Sursă: The Institute)


Similar Posts:

22 recommended
comments icon0 comments
0 notes
470 views
bookmark icon

Write a comment...