Stiri

Gala Internetics 2011 va fi organizată pe 29 noiembrie

• Bookmarks: 23478


Gala Internetics 2011, în cadrul căreia vor fi premiate cele mai bune proiecte de pe piaţa de online din România dezvoltate în ultimul an, va avea loc pe 29 noiembrie la Opera Naţională Bucureşti. Anual acesta, competiţia Internetics reuneşte 232 de lucrări şi 47 de agenţii participante în cele trei categorii de concurs: Site-uri, microsite-uri și bloguri de promovare, Best Use Of şi Campanii Interactive.

Juriul competiţiei va stabili câte un câştigător pentru fiecare secţiune de concurs şi va acorda trofee de aur, argint şi bronz pentru categoriile „Site-uri, Microsite-uri şi Bloguri de promovare” şi „Campanii Interactive”. Agenţia cu cele mai valoroase lucrări premiate în competiţie va deveni Agenţia Anului 2011. Internetics şi IAB România vor acorda, de asemenea, distincţia Webvertiserul Anului.

Competiţia Internetics 2011 are şi un juriu dedicat care va acorda un Premiu Special de Webdesign pentru una dintre lucrările înscrise în categoria „Site-uri, Microsite-uri și Bloguri de promovare”.

Fondat şi organizat începând din anul 2001 de către Millenium Communications (transformată în The Institute), Internetics este un festival de branding, marketing şi publicitate online. Sponsorii celei de-a XI-a ediţi Internetics sunt: Cosmote, Samsung, Petrom, BCR, Pepsi, Romtelecom şi URSUS.

(Sursă: The Institute)


Similar Posts:

23 recommended
comments icon0 comments
0 notes
478 views
bookmark icon

Write a comment...