Default

Antalis a premiat Tânărul Jurnalist al Anului

• Bookmarks: 30497


Antalis România a participat pe data de 18 iunie 2009 la Institutul Cultural Român la ceremonia de premiere a concursului „Tânărul Jurnalist al Anului”.

Concursul, aflat la cea de-a XI-a ediţie şi organizat de Freedom House şi Edipresse AS România, a fost împărţit în şase secţiuni: Cultură; Ştiinţă, IT&C şi Tehnologie; Actualitate internă – Reportaj social; Economie/Afaceri şi Finanţe/Bănci; Politică externă şi Afaceri europene; Mediu/Ecologie. Ultima dintre ele, introdusă anul trecut, a fost susţinută în 2009 de Antalis România care a premiat cel mai bun jurnalist. Câştigătoare a fost desemnată Livia Cimpoeru (Evenimentul Zilei). Juriul a apreciat articolele câştigătoarei care impresionează prin stilul sobru, cursiv, analitic, echilibrat. Acesta a remarcat diversitatea şi actualitatea subiectelor, dar şi tratarea lor în „cheia” potrivită, lipsită de emoţiile şi prejudecăţile care contaminează de obicei genul respectiv.

Despre acest concurs, regretata jurnalista si realizator de televiziune, Jeana Gheorghiu, membră a juriului până la ediţia din 2006, a spus: „Concursul acesta a scos elita genurilor publicistice, fie că este vorba de presa scrisă, de televiziune, de reportaj, de presa economică. Certamente aici s-au născut oameni de valoare, care vor da valoare.”.

La festivitatea de premiere au fost prezenţi din partea Antalis: Adrian Mărăşescu – Managing Director South Subregion CSEE şi Alina Penciu – Communications & PR Manager Antalis România. Toate materialele folosite ca suport de comunicare – invitaţiile, diplomele premiaţiilor, afişele concursului şi mapele de presă au fost oferite de Antalis România. Antalis este lider european şi numărul 4 mondial în distribuţia materialelor utilizate ca suport în comunicare: hârtie şi carton tipografic, hârtie pentru aplicaţii de birou, hârtie şi cartoane creative, materiale pentru signalistică şi comunicare vizuală, cu vânzări de 3,4 miliarde de euro în 2008.

Similar Posts:

30 recommended
comments icon0 comments
0 notes
497 views
bookmark icon

Write a comment...