Stiri

Învingătorii locali ajung în finala Cupei Sappi la fotbal de masă de la Bruxelles

• Bookmarks: 21580


După o competiție acerbă, în care echipe din întreaga țară și-au testat aptitudinile de jucători de fotbal de masă, învingătorii vor călători la Bruxelles pentru a participa la finala celei de-a 3-a ediții a Cupei Sappi, găzduită de Sappi Fine Paper Europe. Vineri, 2 martie 2012, în cadrul deosebit oferit de barul Champions al hotelului JW Marriott din București, echipa tipografiei G.Canale & C. a realizat o performanță impresionantă, care i-a permis să își învingă adversarii regionali și să se alăture celor 15 echipe din întreaga Europă pe care le va înfrunta în finala din 26 aprilie 2012.

Echipa tipografiei G.Canale & C., câștigătoarea Cupei Sappi 2012 la fotbal de masă – ediția pe România.

Având în vedere faptul că, la ediția de anul trecut a Cupei Sappi la fotbal de masă, participanții din Polonia au spulberat adversarii puternici din Franța, Elveția, Estonia și din alte părți ale Europei, echipa lui Giuseppe Canale are toate șansele să ocupe un loc de frunte în finala continentală de la Bruxelles.

Însă, ceea ce a caracterizat cu adevărat competiția a fost atmosfera încinsă de cei peste 60 de jucători, susținători, organizatori – așa cum se poate vedea din filmul realizat de echipa revistei Print Magazin, partener media al evenimentului.

Aflat în cel de al treilea an, concursul din 2012 va aduce împreună echipe reprezentative ale editorilor și tipografilor din 13 concursuri regionale pentru a completa 16 poziții din finalele desfășurate în capitala Belgiei. Miza? Finaliștii se vor înfrunta pentru șansa de a câștiga bilete la EURO 2012 în Polonia și Ucraina.

Clienții Sappi din întreaga Europa au fost încurajați să participe la acest eveniment anual unic, care urmărește să stimuleze interacțiunea socială, dialogul și competiția prietenească.

Răspunsul din România a fost impresionant, așa cum a subliniat și domnul Adrian Murăruș, reprezentantul Sappi în Romania. „Aceasta este cea de a treia oara când organizăm un astfel de concurs, iar ediția de anul acesta a fost mai bună decât oricând, strângând laolaltă o mulțime de oameni din comunitatea tipografică, precum și angajați Sappi, într-un cadru prietenos și distractiv. Concursul a fost dur – așa cum este de așteptat atunci când premiul este șansa de a câștiga bilete la EURO 2012 – dar a constituit, de asemenea, și un eveniment social în care s-au legat noi prietenii și s-au creat noi relații profesionale.”

Marco Eikelenboom, Director Marketing și Vânzari la Sappi Fine Paper Europe, a adaugat: „Sappi înseamnă a crea instrumente de comunicare, prin fotbal sau pe hârtie. Cupa Sappi este un prilej minunat pentru dialog și pentru crearea unor noi legături în cadrul industriei noastre și dincolo de ea.”

În concurs au participat urmatoarele companii din industria tipografică: Agressione (3 echipe), Antalis (3 echipe), Papyrus (2 echipe), G.Canale & C. (3 echipe), EDS România (3 echipe) și Megapress Holding (1 echipă).

Finala s-a jucat între echipele Antalis (Cosmin Tiriplică și Radu Barbuc) și G.Canale & C. (Giuseppe Canale și Alin Lungu), iar locul al treilea a fost ocupat de EDS România.

Conform regulamentului Cupei Sappi, echipele intrate în competiție a fost formate din câte 2 jucători, iar fiecare companie a putut fi reprezentată prin maximum 3 echipe.

Echipa câștigătoare a competiției din România se va califica automat în etapa finală, care va avea loc la Bruxelles pe data de 26 Aprilie 2012, unde va concura pentru unul dintre cele 3 locuri de pe podium cu alte echipe din Europa. Transportul și cazarea la etapa finală din Belgia sunt suportate în totalitate de Sappi.

Fotografiile surprinse în timpul competiției Sappi la fotbal de masă pot fi vizualizate și descărcate din galeria de imagini a site-ului Print Magazin.

Pentru a afla mai multe despre Cupa Sappi 2012 la fotbal de masă, vizitati site-ul www.sappi.com/sappicup.

 

Similar Posts:

21 recommended
comments icon0 comments
0 notes
580 views
bookmark icon

Write a comment...