Stiri

Cupa Sappi 2012 la ora câștigătorilor

• Bookmarks: 17553


Campionatul anual la fotbal de masă „Sappi Cup”, ajuns la cea de-a treia ediție, și-a desemnat câștigătorii pentru competiția din acest an, după un turneu foarte disputat.  Echipe din întreaga Europă s-au angajat într-un turneu foarte puternic, organizat de Sappi Fine Paper Europe la Bruxelles pe 26 aprilie. Câștigători au fost Filipe Marques și Veton Vejseli, de la echipa elvețiană Vogt-Schild Druck AG.  Alături de ceilalți ocupanți ai podiumului, Antonin Kourimsky, de la Severotisk s.v.o. (Cehia) și Hakan Tosun și Edin Omeragik, de la JD Druck GmbH (Germania), câștigătorii au fost premiați cu bilete la turneul de fotbal Euro 2012 din Polonia și Ucraina.

După Cupa Sappi de anul trecut, în care o echipă poloneză s-a impus în fața adversarilor din Franța, Elveția, Estonia și alte părți ale Europei, ediția de anul acesta a adus față în față echipe din 16 țări de pe continent – Austria, Benelux, Cehia, Franța, Italia, Germania, Norvegia, Polonia, România, Rusia, Spania, Elveția și Marea Britanie.

Ocupanții locului I au câștigat bilete la semifinala Campionatului European care se va desfășura la Varșovia, pe 28 iunie. Echipele de pe locurile 2 și 3 au primit bilete pentru meciurile din sferturile de finală, care vor avea loc în Varșovia și Gdansk pe 21 și 22 iunie.  Ed Marcarian de la Edwood (Marea Britanie) și Giuseppe Canale, de la G.Canale & C (România) au fost câștigătorii unei loterii care a mai oferit două bilete pentru sferturi.

Această a treia ediție a Cupei Sappi, concurs dedicat colaboratorilor Sappi din toată Europa (edituri, tipografii) a arătat că evenimentul crește în dimensiuni și popularitate cu fiecare ocazie. Marco Eikelenboom, director de marketing și vânzări al companiei, a declarat: „Este o competiție minunată, pe care clienții și partenerii noștri o iubesc. Încet, încet, ea câștigă tot mai multă vizibilitate. Anul acesta, am avut cei mai mulți participanți înscriși, deci, este cea mai mare ediție de până acum. Ediția aceasta a combinat concurența dură între jucători extraordinari cu atmosfera prietenească, iar editorii și tipografii au putut interacționa cu angajații nostri într-un cadru informal și distractiv. În mod clar, vom organiza încă o competiție și anul următor!”

 

Similar Posts:

17 recommended
comments icon0 comments
0 notes
553 views
bookmark icon

Write a comment...