Eveniment

Tuning Expo, o nouă provocare pentru Leykom

• Bookmarks: 8206


În perioada 13-15 mai, distribuitorul de materiale pentru industria publicitară, Leykom, a participat la Romanian Tuning Show, cel mai amplu proiect auto/tuning/lifestyle/racing din România, adresat deopotrivă celor din industrie, dar şi celor pasionaţi de automobilistică.

În cadrul acestui eveniment, Leykom a expus cele mai noi produse în materie de folii pentru tuning auto, precum şi folii de protecţie solară şi securitate. Leykom a arătat o altă dimensiunie a tuningului auto, expunând în standul din Pavilionul Central Romexpo maşini colantate cu cele mai futuriste şi îndrăzneţe texturi, care au fost o adevarată atracţie, impresionând prin originalitate.

Leykom a surprins publicul, organizând o demonstraţie de colare a unei maşini, aducând o echipă de specialişti în domeniu. Foliile speciale pentru tuning auto, distribuite de Leykom, au fost create special pentru a rezolva problema suprafeţelor curbate sau neregulate.

Combinaţia dintre fibre de vinil extrem de maleabile şi adezivi speciali gândiţi pentru suprafeţe ondulate, asigură o aplicare perfectă pe orice suprafaţă, într-un timp record. Mai mult, adezivii permit o aplicare rapidă şi eliberarea aerului prins sub folie, astfel încât elimină riscul apariţiei bulelor de aer şi a denivelărilor.

Leykom a oferit vizitatorilor oportunitatea de a păşi într-o lume unde singura limită este imaginaţia.

Pentru mai multe detalii şi informaţii referitoare la foliile pentru tuning auto, accesaţi noul site www.leykom.ro , secţiunea specială de tuning.

Similar Posts:

8 recommended
comments icon0 comments
0 notes
206 views
bookmark icon

Write a comment...