Analiza

Printul în colantarea auto

• Bookmarks: 26643


Alături de foliile de tunning colorate (iridiscente sau mate) şi cele texturate (carbon, piele, metal), cu foliile de print puteţi realiza decoruri comerciale, imagini complexe în policromie.

Pentru a realiza corect aplicarea foliei, trebuie să ţineţi cont de câteva etape:

  1. alegerea materialului (pentru colantări parţiale poate fi utilizată folia polimerică, pentru decorarea pe suprafeţe mici, folia economică de scurtă durată, iar pentru suprafeţe complexe este obligatorie alegerea unei folii cast de calitate)
  2. realizarea corectă a printului (utilizarea profilelor de culoare ICC potrivite)
  3. selectarea modului de imprimare (alegerea rezoluţiei şi a tipului de cerneală potrivite materialului ales)
  4. pregătirea autovehiculului (curăţarea suprafeţei şi îndepărtarea accesoriilor)
  5. alegerea instrumentelor de lucru potrivite (alături de accesorii gen: cutter, cuţit, foarfeca, este obligatorie utilizarea pistolului cu aer cald)
  6. măsurarea şi utilizarea corectă a tehnicilor de aplicare a foliei printate (de exemplu: când tăiaţi folia în jurul geamurilor, este foarte important să păstraţi lama cutterului aproape de marginea sticlei, deoarece cele mai multe geamuri au o margine teşită şi mată pe care adezivul nu se lipeşte)

Foliile pentru colantare sunt potrivite pentru aplicaţii pe suprafeţe drepte sau curbate, sunt maleabile şi extensibile, dacă sunt încălzite cu un pistol cu aer cald.

Pentru a obţine decorul dorit, trebuie să folosiţi tipul de folie recomandat, esenţial pentru o aplicare uşoară şi pentru o rezistenţă ridicată a foliei.

Pentru o durabilitate şi aplicabilitate superioară, Verla vă recomandă foliile de tip cast din seria MACtac JT5500, iar pentru laminarea acestora folosiţi folia de laminare MACtac LF3300.

Urmăriţi site-ul nostru (www.verla.ro) pentru mai multe detalii!
De asemenea, ne găsiți și pe facebook.com/Verla.materiale.publicitare

Similar Posts:

26 recommended
comments icon0 comments
0 notes
643 views
bookmark icon

Write a comment...