Analiza

Algernon recomandă îmbrăcarea maşinilor cu folii cast

• Bookmarks: 19524


De la un timp, în scop publicitar sau doar de dragul modei, tot mai mulţi îşi colează complet maşinile cu folii adezive. Fie ca vor să-şi promoveze firma, anumite produse pe care le comercializează sau pur şi simplu să aibe o maşină care să atragă toate privirile din trafic, foliile adezive sunt o alternativă mai ieftină şi mai practică decât vopsirea maşinii. Te saturi de grafică? O dezlipeşti şi pui alta, sau revii la culoarea iniţială a maşinii, oricum mai convenabil decât o vopsire totală.

Foliile adezive pe care Algernon le recomandă pentru colarea integrală a maşinilor sunt foliile cast, care nu au memorie de formă şi se mulează perfect pe suprafeţele dificile (suprafeţe curbe, neregulate, deformate, cu striuri sau caneluri).
Din gama foliilor adezive prelucrabile la cutter-plotter, recomandăm următoarele serii:

ORACAL 751C Cast Vinyl
Folie adezivă cast de înaltă performanţă, cu grosimea de 55 microni şi adeziv poliacrilic pe bază de solvent permanent. Paleta coloristică cuprinde 117 culori lucioase (inclusiv transparent), şi 2 culori mate: alb şi negru.
Durabilitatea în exterior este de 8 ani pentru alb şi negru, 7 ani pentru transparent şi colorate şi 5 ani pentru culorile metalice.

ORACAL 951 Premium Cast / Premium Cast Metallic
Folie adezivă premium cast cu grosimea de 50 microni şi adeziv permanent, poliacrilic pe bază de solvent. Paleta coloristică cuprinde 97 de culori lucioase şi 2 culori mate (alb şi negru). Durabilitatea în exterior este de 12 ani pentru alb şi negru şi 10 ani pentru celelalte culori.
Seria 951 Premium Cast Metallic este unică şi deosebită, deoarece toate culorile din această serie, 49 la număr, sunt metalice.

ORACAL 970 Premium Wrapping Cast
Folie adezivă cast din PVC, cu grosimea de 100 microni, cu stabilitate dimensională remarcabilă şi caracteristici de aplicare optime, special creată pentru decorarea completă a maşinilor, inclusiv pentru porțiunile cu denivelări şi pentru părţile greu de decorat cu alte folii (oglinzi, bare, praguri, etc).
Adezivul este repoziţionabil, permanent, transparent, poliacrilic pe bază de solvent, folia îndepărtându-se uşor, chiar şi după o perioadă îndelungată de timp.
Se livrează standard la lăţimea de 1520 mm şi este imprimabilă serigrafic sau cu printere de mare format, care folosesc cerneluri pe bază de solvent.
Paleta coloristică cuprinde 26 de culori lucioase (inclusiv transparent) şi o culoare mată (negru).
Durabilitatea în exterior este de 10 ani pentru alb şi negru, 8 ani pentru colorate şi transparent şi 6 ani pentru culorile metalice.

Pentru mai multe detalii despre foliile adezive cast, vă invităm să vizitaţi site-ul www.folii-adezive.ro, rubrica „Folii adezive pentru cutter-plotter”.

Similar Posts:

19 recommended
comments icon0 comments
0 notes
524 views
bookmark icon

Write a comment...