Analiza

Sezonul târgurilor a început! La Algernon găsiţi benzi dublu adezive cu o parte removabilă

• Bookmarks: 22550


A început sezonul târgurilor, iar amenajarea standurilor expoziţionale include aplicarea mochetei, fixarea diferitelor panouri sau bannere, însă aceste aplicaţii trebuie să se execute astfel încât după terminarea târgului să nu rămână nici o urmă de adeziv pe suprafeţele pe care s-a aplicat şi eventual materialele aplicate să nu fie deteriorate.

Pentru astfel de aplicaţii Algernon are în portofoliu benzi dublu adezive cu o parte removabilă!
Fermoflex 1352 este bandă dublu adezivă pe suport de poliester, transparentă, cu grosimea de 190 microni, utilizată pentru fixarea mochetei. Partea deschisă are adezivul removabil, modificat acrilic pe bază de dispersie, care poate fi desprins cu uşurinţă fără a lăsa reziduri. Partea acoperită are adezivul permanent, pe bază de cauciuc, având excelente proprietăţi de fixare permanentă. Este disponibilă în role cu lungimea de 25 m şi lăţimea de 5 cm.

Tot pentru fixarea mochetei se foloseşte şi Fermoflex 1362. Este un textil dublu adeziv alb, cu grosimea de 290 microni. Adezivul este acrilic modificat, permanent pe partea acoperită şi removabil pe partea deschisă, folia îndepărtându-se uşor, fără a lăsa reziduuri. Este disponibilă în role cu lungimea de 50 m şi lăţimi pornind de la 3 mm, până la 1000 mm.

Pentru fixarea unei varietăţi de materiale, în special pentru montarea de postere, fotografii, afişe, printuri digitale, pe diverse tipuri de suporturi, Algernon vă recomandă să folosiţi ORABOND 1331 – bandă dublu adezivă transparentă cu o parte removabilă. Adezivul este poliacrilic, pe bază de solvent, incolor pe ambele parti, removabil pe partea acoperită cu hârtia suport şi permanent pe partea deschisă. Partea removabila permite îndepărtarea fără a lăsa urme de adeziv. Partea permanentă are caracteristici puternice de lipire şi este rezistentă la temperaturi extreme şi la umiditate. Este disponibilă în role cu lungimea de 50 m şi lăţimi pornind de la 3 mm, până la 1000 mm.

Pentru mai multe detalii accesaţi www.folii-adezive.ro !

Contactați consilierul nostru pentru suport și instruire gratuită!
Cristian Boricean
Tel: 0736.000.371
Email: benzi-adezive@algernon.ro

Similar Posts:

22 recommended
comments icon0 comments
0 notes
550 views
bookmark icon

Write a comment...