Analiza

Benzile dublu adezive – accesorii utile în aplicaţii diverse

• Bookmarks: 25638


Benzile simple sau dublu adezive, sunt folosite tot mai frecvent, aproape zilnic la diferite lucrări, motiv pentru care domeniul benzilor duble/simple adezive a evoluat şi s-a diversificat.

Din oferta Verla, selectând benzile după tipul materialului din care sunt fabricate, grosimea, lăţimea şi alegând calitatea adecvată a adezivului, puteţi realiza, într-un timp util orice aplicaţie dorită – de la montarea pieselor din plastic extrudat, fixarea diferitelor suporturi cu structuri grele şi uşoare, la îmbinări repozabile şi aplicaţii de uz casnic.

Tipurile diferite de material din care sunt realizate benzile dublu adezive şi adezivii specifici asigură o aderanţă remarcabilă şi un montaj de durată aproape pe orice tip de suport, chiar şi pe suprafeţe neregulate cum ar fi: lemnul, pielea, cauciucul, materialul textil sau plasticul.

Fie ca este vorba de benzi dublu adezive sau buretoase, din PVC, poliester, hârtie sau din textil, benzile sunt foarte uşor de folosit şi dovedesc o excelentă rezistenţă la frecare, forfecare, temperaturi înalte, solvenţi şi umiditate.

În completare, gama este diversificată şi cu benzi care au o bună rezistenţă la apă şi UV, astfel încât acestea pot fi utilizate la îmbinarea display-urilor, a materialelor metalice, plastice şi pentru reparaţii curente la diferite instalaţii.

Benzile adezive în multe cazuri pot înlocui adezivii lichizi, oferind următoarele avantaje:

  • adezivul are o grosime uniformă pe lungimea rolei şi nu pătrunde în straturile de material,
  • adezive nu curg la margini în momentul îmbinării,
  • aplicarea se realizează mai curat,
  • nu degajă un miros neplacut.

Detalii pe: www.verla.ro/dublu-adezivi.html și pe facebook.com/Verla.materiale.publicitare.

 

Similar Posts:

25 recommended
comments icon0 comments
0 notes
638 views
bookmark icon

Write a comment...