Stiri

Algernon a participat la târgul All-Pack 2011

• Bookmarks: 30448


Algernon, Partenerul pentru Excelenţă al companiilor din industria publicitară şi nu numai, a participat în perioada 19-23 octombrie la târgul All-Pack 2011 desfăşurat la Complexul Expoziţional Romexpo. În cadrul acestui eveniment expoziţional, Algernon a prezentat gama diversificată de benzi dublu adezive şi antiderapante, pe care le are în oferta sa. Cei care au vizitat standul Algernon au aflat mai multe detalii despre:

Benzile adezive
Se lipesc pe diverse suprafeţe: au o remarcabilă aderenţă pe o varietate de suporturi, inclusiv suprafeţe neregulate cum ar fi lemnul sau pielea.
Sunt de durata: dovedesc o excelenţă rezistenţă la frecare, forfecare, temperaturi înalte, solvenţi, umiditate şi intemperii.
Sunt comode: benzile adezive nepermanente au îndepartare facilă.
Sunt foarte utile si frecvent utilizate: în industria grafică şi publicitară, la producerea hârtiei şi tipărirea ziarelor, la industria ambalajelor din plastic (pungi, plicuri, saci), la industria ambalajelor de hârtie şi carton, etc.

Benzile antiderapante
Te „ţin cu picioarele pe pământ”, oferindu-ţi siguranţa necesară atât prin prevenirea alunecării, cât şi prin crearea unor demarcări clare.
Sunt eficiente şi rezistente, fiind uşor de aplicat şi având o foarte bună rezistenţă UV şi la contactul cu apa.
Algernon le mulţumeşte tuturor celor care le-au vizitat standul, iar cei care vor să afle mai multe detalii despre benzile adezive şi antiderapante sunt invitaţi să contacteze echipa Algernon sau să acceseze www.folii-adezive.ro

 

Similar Posts:

30 recommended
comments icon0 comments
0 notes
448 views
bookmark icon

Write a comment...