Analiza

Algernon este distribuitor Reflexite în România

• Bookmarks: 25432


Începând cu acest an Algernon este distribuitor al produselor Reflexite® în România, adaugând în portofoliu său benzile adezive reflectorizante VC 104+ Rigid Grade și VC 104+ Curtain Grade.

Benzile reflectorizante de contur marca Reflexite® sunt subțiri deoarece sunt formate dintr-un singur strat adeziv cu structură prizmatică, ceea ce asigurăo reflectivitate ridicata chiar și de la distanțe mari, îmbunătățind astfel siguranța soferului, prin reducerea accidentelor cauzate de slaba vizibilitatea a autovehiculului pe timpul nopții.
Structura benzilor are în compoziție aluminiu ceea ce presupune o rezistență ridicată la rupere, la crăpare, la impact, la spălarea cu jetul de apă, alături de un foarte bun comportament la agenții de coroziune sau la contactul cu solvenții.

Mai vizibil, înseamnă mai sigur!

VC 104+ Rigid Grade este o bandă adezivă reflectorizantă destinată aplicarii pe suprafețele rigide ale autovehiculelor cu gabarit depășit în vederea evidențierii pe timp de noapte, chiar și de la distanțe mari.
VC 104+ Curtain Grade este o bandă adezivă reflectorizantă destinată aplicării pe suprafețele flexibile (ex. prelate) ale autovehiculelor cu gabarit depăsit în vederea evidențierii pe timp de noapte, chiar și de la distante mari.
Structura benzii adezive presupune flexibilitate ridicată și capacitatea de a se întinde odată cu prelata pe care este aplicată.

Paleta coloristică a acestor benzi este formată din 3 culori reflectorizante: alb, galben și roșu.

VC 104+ Rigid Grade și VC 104+ Curtain Grade îndeplinesc standardul european ECE 104 Class C.

Pentru mai multe detalii despre aceste produse, contactați echipa Algernon sau accesați www.folii-reflectorizante.ro

Similar Posts:

25 recommended
comments icon0 comments
0 notes
432 views
bookmark icon

Write a comment...