Analiza

Nou la Algernon: Banda adeziva buretoasa Oramount 1812 TM

• Bookmarks: 29702


Pentru a veni in intampinarea nevoilor colaboratorilor sai, Algernon isi largeste portofoliul de benzi dublu adezive prin adaugarea unui nou produs, Oramount 1812 TM. Produsul face parte din categoria benzilor dublu adezive buretoase, pretabile pentru o vasta categorie de aplicatii, atat de interior, cat si de exterior.

Oramount 1812 TM se deosebeste de predecesoarele sale datorita densitatii mai mici a buretelui, ceea ce face ca banda sa fie ideala pentru aplicatii temporare, de scurta durata, acolo unde se doreste indepartarea cu usurinta a benzii atunci cand nu mai este nevoie de ea.

1812TM_sz

Grosimea buretelui este de 1140 microni (aproximativ 1 mm), iar suportul este din hartie alba, siliconata pe ambele fete. Oramount 1812 TM se remarca prin rezistenta buna la la forfecare, la UV, temperaturi inalte, solventi si umiditate, ceea ce ii permite sa fie aplicata in diverse medii. Adezivul este acrilic modificat pe baza de solvent, permanent pe ambele fete.
Temperatura minima de aplicare este de 15°C insa banda rezista la temperaturi cuprinse intre – 40°C si 80°C astfel incat poate fi utilizata atat la interior, cat si la exterior, la temperaturi extreme. Ceea ce este foarte important de stiut este faptul ca Oramount 1812 TM adera bine pe suprafete neregulate.

Banda buretata 1812 TM isi gaseste utilitatea in aplicatii diverse din industria productiei publicitare, industria mobilei si a sticlei, cat si in diverse alte aplicatii de montaj. Banda este postrivita pentru montarea de piese din plastic extrudat ca: panouri, bare, tevi, display-uri. De asemenea, datorita proprietatii sale de a nu lasa urme la dezlipire, banda este pretabila pentru aplicarea de agatatori, suporti, decoruri, placute in standuri expozitionale sau sali de conferinte.
Datorita varietatii de benzi dublu adezive existente pe piata, a numarului mare de produse contrafacute, producatorul german Orafol a luat ca masura de precautie marcarea benzii Oramount 1812 TM cu logo-ul propriu. Astfel, consumatorii vor sti ca folosesc un produs original, European si de calitate.

Pentru mai multe detalii despre benzile dublu adezive, cat si pentru a beneficia de consultanta gratuita, nu ezitati sa contactati consilierul Algernon:
Cristian Boricean
Tel: 0736.000.371
E-mail: benzi-adezive@algernon.ro
Web: www.benzi-dublu-adezive.ro

Similar Posts:

29 recommended
comments icon0 comments
0 notes
702 views
bookmark icon

Write a comment...