Eveniment

Foliile Bruxsafol – echilibru termic, protecţie solară şi siguranţă

• Bookmarks: 19731


La începutul lunii martie, Grupul Axelen şi Verla, continuând seria evenimentelor propuse clienţilor, pentru o mai bună cunoaştere a produselor din portofoliu şi a modului de utilizare a acestora, a organizat un training interactiv şi curs practic de aplicare a Foliilor Bruxsafol de protecţie solară, securizare şi antiefracţie.

Cu sprijinul lui Martin Schmuker – reprezentant al Bruxsafol Gmbh Germania – participanţii au reluat metodele de aplicare corectă a foliilor şi au descoperit noi tehnici şi trucuri pentru realizarea unui montaj de calitate. Cei prezenţi au fost deosebit de interesaţi de tehnicile prezentate, precum şi de informaţiile referitoare la aceste produse, subliniind importanţa utilizării unor tehnici adecvate fiecărui tip de folie.

De peste 30 de ani, foliile Bruxsafol sunt renumite pentru calitate, durabilitate şi cel mai înalt grad de claritate optică, iar una din preocupările de bază ale partenerului nostru este permanenta educaţie şi formare profesională a celor ce promovează aceste folii de calitate ridicată, produse în USA.

Galerie foto eveniment:

Mai multe detalii despre foliile Bruxsafol gasiti pe www.verla.ro

Similar Posts:

19 recommended
comments icon0 comments
0 notes
731 views
bookmark icon

Write a comment...