Stiri

Concursul Colantorul Anului 2016, un succes

• Bookmarks: 29631


În perioada 20-21 mai 2016, Algernon a organizat a doua ediţie a Concursului Colantorul Anului. Evenimentul a fost organizat la sediul Algernon, iar participanţii au fost reprezentanţi ai atelierelor de colantare auto din toată ţara.

Concurenţii au lucrat cu foliile premium pentru colantare auto din gama ORACAL 970 Premium Shift Effect Cast – folii cu efect cameleon, cu o aderenţă excelentă pe suprafeţe foarte curbate şi o rezistenţă foarte bună în timp. Probele concursului au reprezentat reale provocări pentru participanţii care şi-au demonstrat abilităţile şi talentul în faţa unui juriu format din specialişti în domeniul colantărilor auto, respectiv:

  • Răzvan Farkas – specialist în colantare auto, cunoscut la nivel naţional şi european pentru înfolierile auto de înaltă calitate pe care le execută;
  • Mihai Drilea – Director General al companiei DCM Pro Design, unul dintre cele mai importante şi cunoscute atelierele de colantare auto din România;
  • Vlad Cojocaru – Câştigătorul locului I al competiţiei „Colantorul Anului 2015”;
  • Robert Moşneguţu – Ocupantul locului III al competiţiei „Colantorul Anului 2015”.

Ocupanţii podiumului au fost:

  1. Locul 1 – Cosmin Stan, reprezentant al atelierului Car Fashion din Craiova;
  2. Locul 2 – Dragoş Iulian Bizoi, reprezentant al atelierului AutoStyle din Râmnicu Vâlcea;
  3. Locul 3 – Alexandru Spătaru, reprezentannt al atelierului Ro-Colantări din Bucureşti.

Organizatorul Algernon le-a transmis prin intermediul presei participanţilor de la această ediţie a concursului “Colantorul Anului” că îi aşteaptă cu drag şi la ediţia care va fi organizată şi anul viitor.

Similar Posts:

29 recommended
comments icon0 comments
0 notes
631 views
bookmark icon

Write a comment...