Eveniment

Canon si Grup Transilvae anunta incheierea unui parteneriat strategic

• Bookmarks: 51603


Canon_Oce_Arizona_660_GTCanon CEE anunţă încheierea unui parteneriat strategic cu Grup Transilvae, unul dintre principalii furnizori de soluţii pentru industria grafică (imprimare digitală şi tipar) din România.

Prin noul parteneriat, Grup Transilvae îşi consolidează portofoliul, oferind întreaga gamă de soluţii şi servicii inovatoare din categoria Display Graphics Solutions: imprimante flatbed UV Océ Arizona, imprimante din rolă imagePROGRAF de până la 60” lăţime precum şi imprimante de format mare pentru CAD & GIS, Fotografie & Fine Art, Signage & POS şi Proofing.

În urmă cu 4 ani, Canon a facut publică intenţia de a achiziţiona compania olandeză Océ, principalele motive fiind strategia comună de dezvoltare bazată pe inovaţie şi experienţa în furnizarea de servicii în domeniul printului profesional a celor doi mari producători. Prin decizia de a valorifica compatibilitatea dintre liniile de produse, de business şi de cercetare & dezvoltare, clienţii beneficiază acum de cel mai extins portofoliu de produse şi servicii din domeniul procesării de imagine, dar şi de o reţea globală de service bine pusă la punct. De la 1 octombrie 2013, Canon CEE poartă toată responsabilitatea pentru Océ Business în cele 24 de ţări din regiune, inclusiv România. Activităţile comerciale cu portofoliu combinat (Canon şi Océ Professional Print) şi echipamentele de format mare sunt acum efectuate de o reţea compusă din parteneri, ce colaborează fie cu subsidiarele CEE fie cu reprezentanţele locale Canon.

Burc Pekmezoglu, Head of Professional Print, Canon CEE: “Integrarea Océ în Canon CEE va deschide partenerilor şi clienţilor noştri o lume a oportunităţilor care se caracterizează prin creşterea profitului, operare mai simplă şi atingerea mai rapidă a cifrei de afaceri propuse. Astfel, Canon ii va susţine în procesul de creştere prin posibilităţi de producţie extinse, portofoliu important de soluţii şi, totodată, oferind suport, service şi expertiză.

Echipa Grup Transilvae, prin experienţa dobândită în furnizarea de soluţii dedicate industriei grafice şi de tipar, color management și control al calităţii deţine competenţele necesare pentru a se adresa clienţilor cu produsele din categoria Display Graphics Solutions.

Canon este un lider mondial în gama de echipamente ce se adaugă acum portofoliului atent selecţionat în timp de Grup Transilvae. Era firesc să ne dorim ca avantajele competitive pe care aceste produse le aduc să fie puse la dispoziţia pieţei din România, în contextul aplicaţiilor pe care noi le promovăm atât în zona publicitară, cât şi în zona industriei de ambalaje, mobilier, decoraţiuni şi amenajări interioare, chiar şi aplicatii industriale în aceeaşi manieră profesională în care activăm de peste douăzeci de ani, cu ingineri de service bine instruiţi şi dedicaţi, cu oameni competenţi şi informaţi pentru ca valoarea adaugată pe care o livrăm clientului să asigure o relaţie de durată. Cu Canon vom fi mai aproape de nevoile companiilor ce cresc azi în România”, a declarat Bogdan Vasilescu, Director General Grup Transilvae.

Alegerea Canon de a colabora cu Grup Transilvae în România pentru a oferi soluţiile complexe din portofoliul Large Format, în special Dispay Graphic Solutions de la Océ şi soluţiile Graphic Arts de la Canon, se bazează pe experienţa şi competenţa Grup Transilvae în ceea ce privesc soluţiile de Large Format Printing.

Victor Matei, Partner Channel Manager, Canon: „Grup Transilvae face parte din acea categorie de parteneri întotdeauna concentraţi să ofere clientului o soluţie pentru nevoile sale şi nu un produs. Este exact abordarea de care aveam nevoie pentru a apărea în faţa clienţilor noştri fără a ne face griji că nivelul de servicii şi standardele pe care Canon, ca brand, le cere nu vor fi sub aşteptări. Acest lucru este cu atât mai valoros cu cât vorbim aici despre echipamente şi soluţii cu nivel ridicat de complexitate, ce necesită bineînţeles un grad înalt de competenţe”.

Despre Canon CEE

Canon CEE (cu sediul în Viena, Austria) este compania regională ce coordonează vânzările Canon Europe (RSO) pentru Europa Centrală şi de Sud-Est, Asia Centrală şi Caucaz. A fost fondată, în 1994, cu scopul de a dezvolta pieţele emergente din Europa Centrală şi de Est. Astăzi, Canon CEE este responsabilă pentru 24 de ţări din şapte regiuni, unde operaţiunile sunt sprijinite fie prin subsidiare Canon CEE, fie prin reprezentanţe. În România, Canon CEE este reprezentată de Canon România.

Despre Grup Transilvae

Grup Transilvae activează pe piaţa din România din 1991, oferind soluţii de vârf pentru industria grafică şi de tipar. Împreună cu Color Service Transilvae, partener FOGRA, UGRA și X-Rite, compania asigură probabil cele mai bune soluții și servicii pentru color management și control al calităţii disponibile în Europa de Est. Grup Transilvae operează un Showroom în Bucureşti destinat testării de imprimante, cerneluri, media și soluții software precum şi organizării de demonstrații live şi teste de producție pentru clienți.

Similar Posts:

51 recommended
comments icon0 comments
0 notes
603 views
bookmark icon

Write a comment...