Eveniment

A aparut editia de noiembrie a revistei Usign

• Bookmarks: 46556


revista productie publicitaraIata câteva din titlurile materialelor pe care le poți citi în cel mai recent număr al revistei Usign, lansat în această săptămână.

Un nou material de iubit
Ultimul deceniu a marcat o evoluție importantă în procesul imprimării, tehnologia inkjet și cea digitală fiind direct responsabile de schimbările spectaculoase ale geografiei industriei. Cea mai recentă mutație s-a petrecut într-o zonă de altfel foarte conservatoare, cea a decorării plăcilor ceramice. Industria ceramicii a fost trezită de impactul uriaș al tehnologiei inkjet, care a pus rapid în umbră metodele consacrate de imprimare. 

Legea care reordonează 30 de milioane de euro
Singurul proiect al actualei opoziții parlamentare care a fost aprobat de Parlament fără nicio modificare este cel care reglementează publicitatea stradală. Legea inițiată de Elena Udrea în 2010 va intra în vigoare la 1 ianuarie 2014 după ce, în urmă cu doi ani, era contestată la Curtea Constituțională de către opoziția de atunci, USL. Odată schimbați polii de putere, surprinzător, legea controversatei deputate trece fără nicio modificare prin Parlament. Până la momentul în care aceasta va deveni aplicabilă mai sunt două luni, iar piața de outdoor se restructurează, debutul celei de-a doua jumătăți a anului consfințind schimbarea acționariatului a celor mai importante companii din piață: Euromedia și Affichage.

Expoziția viitorului. Cinci scenarii pentru 2016
Chiar dacă mai sunt numai trei ani până atunci, anul 2016 poate arăta foarte diferit de peisajul actual al târgurilor și expozițiilor. O dezbatere asupra modelului care să se apropie cât mai mult de realitatea viitoare a fost considerat de către mai multe asociații profesionale nord-americane un argument solid pentru a-și uni forțele și a crea o imagine de referință asupra viitorului acestei industrii.

Toate drumurile duc spre designul interior
În cadrul prezentării pe care a susținut-o în cadrul evenimentelor desfășurate sub umbrela Creative Corner la FESPA 2013, Jos Bastiaans, director al Print Unlimited, a punctat în repetate rânduri o previziune asupra căreia se pare că nu planează prea multe incertitudini: printul digital pe textile este nișa cu cel mai mare potențial de creștere în industria imprimării în format mare. Acesta seduce, mai nou, moda și designul interior. 

Update în routare și tăiere
Trei reprezentanți cheie ai unor companii cu performanțe certificate punctează patru trenduri răsărite în contextul recent al industriei echipamentelor de tăiere și routare. 

Cum se vede industria etichetelor din România de la înățimea Atomium-ului din Brussel
Privită de la înălțimea Atomium-ului din Brussel, industria mondială a etichetelor ne apare mai mult decât un domeniu incitant, mai ales în perioada când în jurul celebrei construcții din capitala Belgiei se întâmplă, odată la doi ani, târgul Labelexpo. Mai puțin vizibilă, dar la fel de captivantă când reușești să-i deslușești conturile, este industria de profil din România.

Dacă dorești să primești revista Usign, completează formularul de abonament.

Similar Posts:

46 recommended
comments icon0 comments
0 notes
556 views
bookmark icon

Write a comment...