Stiri

Grafotronic și Leonhard KURZ și-au unit forțele.

• Bookmarks: 30242


 

Leonhard KURZ, lider de piață în tehnologia innobilălii și pionier în tehnologia de înfrumusețare digitală, alături de Grafotronic, experți în echipamente modulare de conversie a etichetelor, au anunțat un parteneriat global. Această alianță se bazează pe o serie de colaborări de succes, demonstrând beneficiile combinării expertizei lor pentru a ridica standardele industriei etichetelor.
Ambele companii se angajează să avanseze în sectorul etichetelor prin inovație tehnologică și crearea de rețele. Prin fuzionarea capacităților de producție ale Grafotronic în echipamente modulare de etichetare cu progresele KURZ în tehnologia de înfrumusețare digitală, acest parteneriat își propune să îmbunătățească soluțiile de îmbunătățire a etichetelor.
Leonhard KURZ își aduce expertiza în tehnologia echipamentelor digitale de înfrumusețare a tiparului, oferind clienților o gamă de consumabile și utilaje potrivite pentru sistem. Această prevedere este menită să simplifice procesele pentru clienți, utilizând decenii de cunoștințe de inginerie și o gamă largă de produse pentru industria tipografică.
Grafotronic este specializată în mașini modulare de etichetare “pregătite pentru viitor”, proiectate având în vedere adaptabilitatea. Ofertele lor includ tăierea cu laser, finisarea cu laser și mașinile de finisare cuprinzătoare, care sunt adaptabile la o varietate de mașini și tehnologii, inclusiv inovații viitoare. Lucrând mână în mână, KURZ și Grafotronic vor avea un impact semnificativ asupra industriei de înfrumusețare și finisare a etichetelor.
 Această colaborare între Leonhard KURZ și Grafotronic marchează un pas semnificativ către îmbunătățirea tehnologiilor de înfrumusețare a etichetelor, cu scopul de a oferi beneficii la nivelul întregii industrii.

Similar Posts:

30 recommended
comments icon0 comments
0 notes
242 views
bookmark icon

Write a comment...