Stiri

Soluțiile KURZ de înnobilare a tiparului crează avantaje sustenabile

• Bookmarks: 1002796


 

Folosind nenumărate mesaje de publicitate personalizată adresate publicului țintă, lupta brandurilor si a producătorilor pentru atenția consumatorului final devine din ce in ce mai dură. În calitate de specialist al înnobilării si finisării, KURZ iși sprijină clienții prin intermediul unor tehnologii încrucișate in domeniile digital, cold si hot stamping, pentru a face ambalajele mult mai atrăgătoare. Grupul a  adunat toate competentele sub sloganul “The Nature of Attraction” și-a introdus pentru prima dată această abordare holistică la DRUPA 2021.

Scopul inovațiilor aduse de KURZ este sa ofere producătorilor și Industriei Tipografice oportunitatea de a reacționa rapid la tendințele din piață, de a produce intr-un mod transparent si sustenabil, si de a crea pentru acestia un avantaj competitiv.

KURZ a prezentat la DRUPA soluții noi pentru diverse segmente de piață

,,În cadrul seminariilor on-line de la DRUPA ne-am concentrat pe 2 grupuri țintă: designeri si branduri, si Industria Tipografica. Folosind soluții inovative vrem să ne asigurăm ca Industria Tipografica poate ține pasul cu cerințele din ce in ce mai ridicate si diversificate ale clientului final. Inovațiile din ultimii ani arată direcțiile în care ne dezvoltăm – de la un expert in producția de folii de cold si hot stamping la unul din liderii de piață în furnizarea de soluții complexe în domeniul înnobilării, având o divizie de dezvoltare, proiectare și producție de echipamente.”-Bogdan Dobrică, Senior Sales Manager –LEONHARD KURZ South-East Europe Kft

Compania STEINEMANN DPE, parte a Grupului KURZ, a dezvoltat propria gamă de echipamente adresată Industriei Tipografice ce activează în zona tiparului digital și a înnobilării digitale, segment care se confruntă cu o presiune enormă a timpului și costurilor. Soluția noastră aduce plus valoare proceselor de producție ce livrează rezultate rapide și simple, fiind  în același timp un factor de diferențiere față de competitori. Masina DM -MAXLINER 3D dedicata înnobilării tiparului digital in coala oferă diferite posibilițăți de finisare – lac selectiv, lac 3D, efect haptic si metalizare, toate acestea într-un singur echipament. Aceasta soluție definește noi standarde în ceea ce privește flexibilitatea, calitatea si eficienta.

In domeniul înnobilării la cald (hot stamping) am prezentat la DRUPA 2021 un nou produs, mai eficient si economic. Înnobilarea cu LUXOR® / ALUFIN® MSU (Multiple Surface Usage) devine extrem de facila pe toate suprafețele pe care vi le puteți imagina, chiar si in cazul tiparului de mare viteză.

Acest produs universal oferă Industriei Tipografice mai multă libertate și face posibilă decorarea celor mai dificile materiale, care pană acum nu puteau fi înnobilate. Extinde domeniul de aplicare pentru producători, conducând la o economie de timp si bani.

Am dedicat secțiuni separate, pentru a putea intra în detalii, și altor produse din portofoliul nostru – soluțiilor de protecție împotriva contrafacerilor (Trust Concept®), dar si accesoriilor si matrițelor de hot stamping produse de Hinderer & Mühlich, companie a Grupului KURZ.

 

 

 

 

Sustenabilitatea, cheia către succes

Prezentăm compatibilitate cu mediul înconjurator în întregul lanț de aprovizionare, și prin urmare și in domeniul ambalajelor, transparent și sigur. De-a lungul deceniilor, înnobilarea cu folie cold sau hot stamping a fost perceput de către Industria Tipografică ca un concept de decorare metalizata. În timpul procesului de cold sau hot stamping, mai precis in timpul transferului unui strat decorativ extrem de subțire, folia de plastic NU este transferată pe suprafața decorată. Folia PET rezultată din procesele de cold si hot stamping, care în trecut era eliminată în ciclul deșeurilor industriale, este acum reciclată prin intermediul sistemului RECOSYS®. Noul centru de reciclare din Fürth (Germania) oferă o altă dimensiune sustenabilității. Folia PET este recuperată ca fiind un material de valoare, reciclată și reintrodusă în ciclul de viață ca o nouă materie primă – granulatul RECOPOUND®.

Daca ați ratat una din prezentările Kurz de la DRUPA 2021, puteți contacta pe reprezentantul in România ,pentru a va pune la dispoziție înregistrarea.

Bogdan Dobrică .Senior Sales Manager

LEONHARD KURZ South-East Europe Kft.

tel.    +4 0737 111 777 .e-mail:    bogdan.dobrica@kurz.hu

Similar Posts:

100 recommended
comments icon0 comments
0 notes
2796 views
bookmark icon

Write a comment...