Stiri

Xaar și Nilpeter adaugă finisaj premium etichetelor.

• Bookmarks: 26202


Profitând de parteneriatul său de lungă durată cu expertul în tehnologia cu jet de cerneală Xaar,  Nilpeter a remarcat un număr tot mai mare de mașini care oferă lacuri digitale avansate și folii pentru a satisface cererea de etichete cu valoare adăugată.
 Barele de imprimare cu lac de înaltă construcție sunt integrate în liniile Nilpeter și se dovedesc esențiale pentru producerea de etichete de înaltă valoare în industriile care necesită ornamente premium, cum ar fi vinul, băuturile spirtoase și cosmeticele.
Flexibilitatea permite Nilpeter să satisfacă diverse nevoi ale pieței cu calitate și precizie, îmbunătățind etichetele cu efecte vizuale extrem de tactile. De exemplu, finisajele complexe, cum ar fi doming – aplicarea unui lac de înaltă așezare sub folie rece – sunt ușor de adăugat pentru a satisface o cerere tot mai mare în etichetarea vinurilor de lux.
Potrivit companiei, pe lângă creșterea atractivității la raftul produselor, fiecare bară de imprimare a lacurilor de înaltă construcție oferă utilizatorilor un cost total de producție mai mic, mai puține deșeuri materiale, pregătire mai rapidă și rate de producție crescute în comparație cu metodele tradiționale.
Søren Ringbo, director general pentru produse digitale la Nilpeter, a declarat: “Prezența noastră extinsă reflectă capacitatea noastră de a satisface nevoile de etichetare premium pe această piață de lux. Inovația și designul se combină pentru a permite clienților noștri să producă cele mai recente etichete, iar dedicarea noastră pentru integrarea tehnologiilor avansate, cum ar fi bara de imprimare Xaar, asigură faptul că presele noastre răspund nevoilor în continuă evoluție ale pieței.”
Graham Tweedale, COO al Xaar, a adăugat: “Concentrarea Nilpeter asupra viitorului Flexo este îmbunătățită de posibilitățile de imprimare digitală și de tehnologia Xaar. Integrarea barei noastre de imprimare asigură faptul că Nilpeter nu numai că sporește capacitățile de producție a etichetelor, ci și creează o valoare semnificativă pentru clienți.
Suntem încântați să vedem atât de multe mașini care produc deja lacuri sofisticate și folii de înfrumusețare și așteptăm cu nerăbdare să continuăm creșterea cu Nilpeter în furnizarea de etichete digitale inovatoare .”

Similar Posts:

26 recommended
comments icon0 comments
0 notes
202 views
bookmark icon

Write a comment...