Stiri

Fedrigoni a achiziționat pachetul majoritar al Poli-Tape Group

• Bookmarks: 70166


 

Gigantul hârtiei de lux The Fedrigoni Group a achiziționat o participație majoritară în Poli-Tape Group, specialistul în aplicații grafice și imprimare digitală.

Acționarul său majoritar este familia Möhren, împreună cu Bitburger Group, în calitate de acționar minoritar. Familia Möhren va păstra o cotă semnificativă.
Marco Nespolo, directorul executiv al Grupului Fedrigoni, a declarat: “Achiziția Poli-Tape ne permite să ne extindem și să ne diversificăm portofoliul de materiale autoadezive pentru comunicarea vizuală. Prin această tranzacție ne creștem prezența în segmente atractive, cum ar fi categoriile textile și grafice de specialitate, precum și extinderea capacităților noastre de producție. De asemenea, adaugă un know-how distinctiv în ceea ce privește foliile poliuretanice utilizate, de exemplu, în segmentele de colantare auto și de protecție a vopselei, care sunt atât extrem de strategice, cât și sinergice cu recent achiziționatul nostru Unifol din Turcia.”
Sven Möhren, actualul acționar majoritar al Poli-Tape, a adăugat: “Suntem încântați că am ajuns la un acord cu un partener solid și în creștere precum Grupul Fedrigoni. Activele noastre operaționale și capacitățile tehnologice din cadrul platformei Fedrigoni vor permite Poli-Tape să-și accelereze calea de creștere, ajungând la mii de clienți din întreaga lume, precum și concentrându-se pe cercetarea și dezvoltarea de soluții de înaltă performanță, premium și inovatoare.”

Similar Posts:

70 recommended
comments icon0 comments
0 notes
166 views
bookmark icon

Write a comment...