Stiri

Fedrigoni Group crește cifra de afaceri cu 200 de mil euro.

• Bookmarks: 23877


 Producătorul italian de hârtii de specialitate și materiale premium ,a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri de 1.315,2 mil euro, în creștere cu 200,2 milioane de euro față de 2019
Compania este în prezent al treilea jucător global în materiale autoadezive și numărul unu în Europa la etichetele de vin și documentele de specialitate, cu 4.000 de angajați în 25 de țări, 34 de fabrici de producție și centre de tăiere și peste 25.000 de produse, precum și câteva mii produse exclusiv pentru marile branduri de modă și lux. Creșterea cifrei de afaceri în 2020, din care 75% a fost câștigată în străinătate, este legată de achiziția cu succes a Grupului Ritrama.
Anul trecut, Fedrigoni a finalizat cu succes două achiziții importante pentru a-și dezvolta unitatea de business Self- Adhesives : grupul italian Ritrama, care și-a dublat prezența pe piața materialelor autoadezive, și grupul mexican IP Venus în decembrie, ale cărui profituri au fost, prin urmare, reflectate doar parțial în situațiile financiare.
În ultimii 2 ani și jumătate Fedrigoni a finalizat cinci achiziții, investind peste 400 de mil de euro (inclusiv  Acucote și Ri-Mark abia finalizat) și caută noi oportunități.
Grupul a declarat că nu s-a ferit niciodată de provocările dezvoltării durabile ,inovării și intensificarea  în continuare a angajamentul față de aspectele legate de ESG (mediu, social, guvernanță)

Similar Posts:

23 recommended
comments icon0 comments
0 notes
877 views
bookmark icon

Write a comment...