Stiri

Fedrigoni a lansat noi game de hârtii premium din fibre reciclate

• Bookmarks: 26718


Fedrigoni Self-Adhesive a lansat o nouă gamă de hârtii premium realizate din fibre 100% reciclate, concepute pentru vinuri high-end, băuturi spirtoase, beri artizanale, alimente gourmet și produse cosmetice.
Gama naturală premium cu fibre 100% reciclate a fost creată ca un instrument pentru a stimula creativitatea profesioniștilor, care vor putea reprezenta angajamentul pe care brandurile de lux îl fac pentru sustenabilitate. Fedrigoni Self-Adhesives a început prin a revizui unele dintre cele mai bine cotate hârtii autoadezive premium pentru a asigura produse de înaltă calitate, fără a compromite performanța sau atractivitatea estetică.
Celuloza provenită din Fedrigoni este certificată FSC, iar cea mai mare parte a facestock-ului este fabricată de Fedrigoni Paper. Această sinergie garantează o calitate premium și o producție consecventă la scară globală de-a lungul timpului. Hârtiile, combinate cu adezivi de înaltă performanță, au ca rezultat materiale direcționate pentru aplicații critice.
“Fedrigoni Self-Adhesives s-a bazat pe experiența sa vastă și expertiza tehnică pentru a dezvolta hârtii autoadezive realizate din fibre 100% reciclate, rezultând combinația tipică de eleganță, alegerea materialelor și performanțe tehnice foarte ridicate. Dar nu se oprește aici: până în 2030, grupul își propune să dubleze volumul de articole cu caracteristici avansate durabile în portofoliul său de produse. Încă un pas în direcția cea bună”, a spus compania într-un comunicat.

Similar Posts:

26 recommended
comments icon0 comments
0 notes
718 views
bookmark icon

Write a comment...