Stiri

Fespa a obținut certificarea ISO pentru Managementul Durabil al Evenimentelor.

• Bookmarks: 20118


 

Fespa a obtinut certificarea ISO 20121:2012 pentru Sustainable Event Management, un standard recunoscut la nivel international pentru implementarea unui sistem eficient si sustenabil de management al evenimentelor.
Organizația a declarat că acreditarea consolidează angajamentul său de lungă durată de a implementa cele mai bune practici de mediu în propriile operațiuni, de a minimiza impactul evenimentelor sale asupra mediului, de a spori angajamentul pozitiv al comunității în ceea ce privește practicile de producție durabile și de a motiva întreprinderile de imprimare să ia măsuri concrete pentru o funcționare mai durabilă.
Fespa a declarat că evenimentele sale emblematice din 2025 de la Berlin vor fi primele din sectorul imprimării de specialitate care se vor desfășura sub certificare, care oferă un cadru cuprinzător pentru organizatori pentru a acorda prioritate sustenabilității fără a compromite calitatea sau succesul.
Aceste activitati si sistemul au fost auditate independent si verificate de catre organismul de atribuire certificat de Institutul Britanic de Standarde (BSI) sub numarul de certificat SEMS 799937, afirmand demonstratia Fespa a celor mai bune servicii de management al evenimentelor durabile pentru expozantii si vizitatorii sai.
CEO-ul Neil Felton a declarat: “Suntem încântați că am obținut certificarea ISO 20121:2012, care dovedește dedicarea noastră de a oferi evenimente responsabile față de mediu și de a susține necesitatea ca sectoarele pe care le reprezentăm să facă progrese continue în ceea ce privește sustenabilitatea.
“Echipa noastră recunoaște importanța desfășurării evenimentelor noastre într-o manieră care oferă o valoare excepțională participanților și expozanților noștri, acordând prioritate responsabilității față de mediu și implicării comunității. Așteptăm cu nerăbdare să organizăm evenimentele noastre din 2025 în conformitate cu sistemul certificat de management al evenimentelor durabile și sperăm că exemplul nostru va inspira comunitatea noastră să caute modalități de optimizare a performanței lor de sustenabilitate.”
În plus, People’s Choice Award va fi deschis votului începând cu 6 ianuarie 2025, comunitatea online Fespa votând la toate categoriile. In schimb, premiul Best in Show si premiul juriului pentru inovatie sunt alese de juriul Fespa.
Firmele de producție au timp până la 12 decembrie 2024 să-și trimită lucrările pentru Premiile Fespa 2025. Lucrările selectate vor fi anunțate pe 23 februarie 2025 și prezentate în perioada 6-9 mai 2025 la Messe Berlin, Germania.
Taxele de intrare sunt de 100 EUR pentru membri și 150 EUR pentru non-membri, cu reduceri timpurii disponibile până la 29 august 2024.

Similar Posts:

20 recommended
comments icon0 comments
0 notes
118 views
bookmark icon

Write a comment...