Default

Gama de hârtii UPM DIGI Fine

• Bookmarks: 18632


Viteza, calitatea, flexibilitatea şi multiplele posibilităţi de execuţie sunt doar câteva dintre caracteristicile atribuite printului digital. Însă, succesul lui depinde în mod direct de suportul de imprimare, hârtia, ale cărei proprietăţi trebuie să exceleze.

De aceea, RPD vă propune gama de hârtii UPM DIGI Fine din care fac parte UPM DIGI Finesse Gloss, UPM DIGI Finesse Premium Silk şi UPM DIGI Color Laser. Ele vor contribui la creşterea calităţii materialelor de comunicare. Posterele, broşurile, cataloagele, scrisorile de afaceri şi nu numai, sunt complementele preferate de aceste hârtii în drumul lor spre o comunicare reuşită. Datorită acestei game printul digital trece la următorul nivel al calităţii, ele fiind suportul de bază al celor mai bune execuţii în domeniu. Pentru că de foarte puţine ori sunt de ajuns un printer bun şi cerneluri potrivite, RPD recomandă hârtiile UPM DIGI Fine, oferind certitudinea printului de calitate superioară.

Iată care sunt câteva dintre caracteristicile acestor trei hârtii din gamă:

– UPM DIGI Finesse Gloss este o hârtie dublu cretată, fără conţinut de materie lemnoasă, cu o finisare lucioasă, o suprafaţă foarte fină şi o strălucire crescută care creează contraste puternice;

– UPM DIGI Finesse Premium Silk este o hârtie dublu cretată, fără conţinut de materie lemnoasă, cu o finisare mătăsoasă şi care asigură o lizibilitate excelentă şi o strălucire crescută;

– UPM DIGI Color Laser este o hârtie supercalandrată, foarte fină, cu o senzaţie plăcută la atingere, fără conţinut de materie lemnoasă, cu un grad ridicat de alb pe care pot fi obţinute imagini foarte bine conturate.

Similar Posts:

18 recommended
comments icon0 comments
0 notes
632 views
bookmark icon

Write a comment...