Stiri

Noi hârtii cretate de la Xerox

• Bookmarks: 21488


Xerox lansează o nouă gamă de hârtie cretată pentru mediul digital profesional, Colour Impressions Gloss şi Silk, ideală pentru realizarea a numeroase aplicaţii color şi alb-negru, precum broşuri, calendare, postere, cărţi de vizită şi prezentări, la un preţ accesibil. Noua hârtie este cretată pe ambele feţe, are un grad de alb excelent, similar celui din gama Colotech Lucios, o nuanţă de alb-albăstrui, opacitate foarte bună şi este disponibilă într-o varietate de gramaje, de la 120 la 350 g/mp, toate în format SRA3 (320 x 450 mm).

 

Hârtiile Colour Impressions de gramaj mare sunt potrivite pentru reproduceri fotografice, albume şi alte aplicaţii din industria foto. Alte sortimente, cu gramaje mai mici, pot fi folosite pentru marketing prin corespondenţă, unde este nevoie de o calitate mai bună şi de hârtie cretată. Graţie procesului de producţie, Colour Impressions Silk conferă utilizatorilor posibilitatea de a realiza materiale tipărite cu aspect „mătăsos”, hârtia fiind moale şi plăcută la atingere.

„Hârtia din gama Xerox Colour Impressions Gloss şi Silk destinată tiparului digital profesional oferă imprimării o calitate offset, la un preţ accesibil”, afirmă Eduard Oancea, XSG Director, Xerox România. „Aceasta este un suport de bază pentru o mulţime de aplicaţii, de la postere la albume foto, toate realizate rapid pe echipamente digitale. Hârtia Colour Impressions vine în completarea gamei Colotech Lucios, care rămâne în continuare vârful de gamă în imprimarea digitală profesională,” mai spune oficialul Xerox.

Alte avantaje ale Xerox Colour Impressions Gloss şi Silk:

• rezultate superioare de imprimare comparativ cu tipurile de hârtie offset;

• capacitate de absorbţie de culoare şi posibilitate de stivuire foarte bune;

• netezime perfectă, pentru o finisare remarcabilă;

• este disponibilă şi în dimensiuni mai mari pentru echipamentul iGen4 XXL;

• gamă largă de produse, completând gama Colotech Lucios pe un palier de preţ mai scăzut.

Gama Colour Impressions este produsă conform criteriilor ecologice şi de performanţă şi deţine acreditări FSC & EU Flower. De asemenea, procesul de producţie este certificat conform standardelor ISO 14001 – pentru mediu, ISO 18001 – OSHAS – pentru sanătate & siguranţă şi ISO 9001:2000 – pentru sisteme de calitate.

Hârtia este disponibilă prin reţeaua de parteneri autorizaţi Xerox.

Pe lângă Colour Impressions Gloss şi Silk, Xerox are o gamă completă de hârtie Colotech+ destinată mediilor de producţie şi tiparului digital, precum Colotech+ Lucios, Colotech+ Superlucios şi Colotech+ Recycled. De asemenea, Xerox  are un portofoliu de hârtie variat, potrivit în orice domeniu: hârtie şi media speciale destinate birourilor, hârtie pentru echipamente de format mare (role inginereşti şi hârtie tăiată în format cuprins între A3 şi A0+) şi hârtie reciclată precum Recycled, Recycled+, hârtia colorată Recycled Symphony, Colotech+ Recycled şi Recycled Pure.

(Sursă: Xerox România)


Similar Posts:

21 recommended
comments icon0 comments
0 notes
488 views
bookmark icon

Write a comment...