Default

Hârtia Xerox are o cotă de piaţă de 30%

• Bookmarks: 21429


Principalele tipuri de hârtie pentru echipamentele laser/digitale fur­nizate de Xerox în România sunt: Premier, Business, Transit, Recycled, Co­lotech şi Symphony. Compania are o cotă de piaţă pe acest segment din ţara noastră de aproximativ 30%. Reprezentanţii companiei consideră că există o tendinţă de trecere de la offset la digital datorită unei nevoi tot mai mari de personalizare în toate aplicaţiile, strâns legată de tirajele mici. Ei consideră că această tendinţă va alimenta în special creşterea segmentului de hârtie digitală pentru color (Colotech).
„Hârtia Xerox este în continuare pe primul loc în piaţă, şi destul de departe de concu­renţă. În această perioadă de incertitudi­ne economică, urmărim o menţinere a po­ziţiei actuale. O influenţă asupra scăderii vânzărilor o poate avea faptul că acordăm o atenţie deosebită securizării afacerii din punct de vedere al încasărilor. În schimb, lansăm pe piaţă suporturi noi pentru imprimarea digitală, destinate unor aplicaţii speciale despre care suntem siguri că vor aduce un plus de valoare cli­enţilor noştri”, explică Anca Lupşa, XSG Reseller Manager, Xerox România şi Re­publica Moldova.

Xerox Premier este o hârtie multifuncţională de înaltă calitate şi de un alb intens care poate fi folosită pentru mai multe aplicaţii: coli cu antet, scrisori, oferte, aplicaţii zilnice interne şi externe, trimise prin poştă sau prin fax. Această hârtie are format A4 (210 x 297 mm).

Xerox Business este o hârtie albă de înaltă performanţă pentru uz zilnic, fiind ideală pentru tipă­rirea de mare capacitate. Este disponibilă în două formate, A3 şi A4 (297 x 420 mm şi 210 x 297 mm) şi poate fi utilizată la mai multe aplicaţii: coli cu antet, scrisori, oferte, aplicaţii zilnice interne şi externe, trimise prin poştă sau prin fax.

Xerox Transit este opţiunea economică a gamei, este albă şi este recomandată pentru imprima­rea alb-negru a documentelor standard din birou. Este disponibilă în două forma­te, A3 şi A4 (297 x 420 mm şi 210 x 297 mm) şi poate fi folosită pentru mai mul­te aplicaţii: coli cu antet, scrisori, oferte, aplicaţii zilnice interne şi externe, trimise prin poştă sau prin fax.

Xerox Recycled este adevărata hârtie reciclată, realizată100% din deşeuri post-consum. Prezintă o opacitate bună, combinată cu rezultate excelente la rulare, fiind disponibilă în mai multe versiuni:
Recycled şi Recycled+ au o culoare specifică hârtiei reciclate şi două dimensiuni A3 şi A4 (297 x 420 mm şi 210 x 297 mm). Aplicaţii: broşuri, fluturaşi, buletine de informare, coli cu antet, scrisori, ofer­te, aplicaţii zilnice interne şi externe, tri­mise prin poştă sau prin fax.
Recycled Supreme este albă şi are un format A4 (210 x 297 mm), fiind recomandată pentru aplicaţii: coli cu antet, scrisori, oferte, aplicaţii zilnice interne şi externe, trimise prin poştă sau prin fax.
Recycled Symphony este disponibilă în cinci culori (albastru, verde, roz, somon şi galben) şi un format A4 (210 x 297 mm). Aplicaţiile sunt: rapoarte, manuale, do­cumente diferenţiate pe tipuri/perioade/departamente, mailing-uri, invitaţii, ches­tionare, anunţuri, unde variaţia culorilor aduce un avantaj.

Xerox Colotech+ este super netedă, de un alb intens şi ne­cretată, fiind perfectă pentru redarea culo­rilor strălucitoare şi de contrast. Asigură o performanţă inegalabilă în imprimantele digitale. Este ideală pentru tipărirea poli­cromă profesională şi pentru realizarea de ilustraţii creative, având un format SRA3 (320 x 450 mm). Aplicaţii: broşuri, cata­loage, fluturaşi, buletine de informare, coperţi, prospecte, manuale, fotografii, invitaţii, felicitări.

Xerox Symphony este albastră, fiind recomandată pentru aplicaţii care implică arhivarea sau pri­oritizarea documentelor. Dimensiunea disponibilă este A3 (297 x 420 mm), iar aplicaţiile sunt: rapoarte, manuale, do­cumente diferenţiate pe tipuri/perioade/departamente, mailing-uri, invitaţii, ches­tionare, anunţuri, unde variaţia culorilor aduce un avantaj.

Toate tipurile de hârtie Xerox prezentate sunt recomandate pentru imprimante laser/inkjet şi copiatoare, sunt ambalate în topuri de 500 de coli şi au o greutate de 80-90 g/mp.

Similar Posts:

21 recommended
comments icon0 comments
0 notes
429 views
bookmark icon

Write a comment...