Eveniment

Antalis prinde culoare cu gama de hârtii IMAGE

• Bookmarks: 27563


LOGO_PLAY

Reinventarea mărcii prin intermediul unui concurs european interactiv adresat consumatorilor finali “Image Yourself”.Premiul cel mare, o excursie în Brazilia la finala World Cup.

Gama Image de hârtii necretate aparținând Antalis, continuă să evolueze. După extinderea gamei, de la hârtia dedicată utilizării în cadrul aplicațiilor de birou, până la hârtia pentru echipamente digitale și centre de copiere Image Digicolor și Image Indigo, marca Image a primit și culoare cu Image Coloraction – hârtie colorată.

Image: acoperă toate nevoile de hârtie în materie de aplicații
Gama Image Coloraction de hârtie colorată în masă are mai mult de 25 de nuanțe pentru ca informațiile să ofere un impact maxim. Acest portofoliu complet al Image este creat pentru a oferi clienților performanță crescută și valoare adăugată și include hârtii pentru toate tipurile de imprimante (laser, inkjet, HP Indigo și alte echipamente digitale), pentru copiatoare, imprimante pentru volume mari, cu un alb exceptional și o suprafață netedă chiar și în cazul celor 4 nuanțe de hârtie reciclată

LOGO_IMAGE_YOURSELF

Image oferă avantaje unice pentru toți utilizatorii și pentru toate aplicațiile (rapoarte, broșuri, foi cu antet, documente zilnice) în același timp permițând revânzătorilor să ofere valoare adăugată catalogului propriu de produse.

Întreaga gamă Image beneficiază de un ambalaj nou care oferă atât informații despre produs cât și o grafică pe care o poți tine minte cu ușurință.

“Image Yourself”: trăiește nebunia fotbalului în 2014 și stimulează afacerea
Pentru a sprijini direcția brandului Image, Antalis a lucrat alături de Superflux – agenție de marketing, pentru a crea o campanie destinată utilizatorilor finali. Campania se derulează până în iunie 2014 și va permite clienților să aibă parte de o experiență nouă cu premii fantastice, cel mai mare premiu o excursie în Brazilia la World Cup în iulie 2014.

Cum funcționează?
Utilizatorii Image sunt invitați să ia parte la un concurs de fotografie, care îi va purta alături de topurile Image în situații din cele mai interesante și exotice în Brazilia. Aceștia pot participa prin intermediul unui mini-site, a unei aplicații de mobil și unei aplicații destinate tabletelor (Apple și Android) sau paginii de Facebook disponibilă în 9 limbi și își pot adăuga propria fotografie în unul din multele scenarii posibile. Fiecare participant își poate înregistra până la 8 fotografii, dar fiecare trebuie să fie cu un alt produs Image – aplicația a fost creată pentru a sesiza dacă cineva încearcă să trișeze! Distribuind fotografia prietenilor sau invitându-i să participe șansele de câștig se vor multiplica. Și într-adevăr premiile merită câștigate. Premiile săptămânale și lunare cum ar fi televizoare, camere video, ceasuri, tricouri polo vor fi câștigate prin tragere la sorți, iar premiile cu adevărat incredibile 9 excursii în Brazilia: 5 excursii de o săptămână pentru 2 persoane, 3 excursii VIP cu bilet la unul din sferturile de finală și cel mai râvnit o excursie VIP cu un bilet la marea finală.

“Prin intermediul concursului “Image Yourself” profităm de oportunitatea de a comunica utilizatorilor finali noile lansări, modificări ale gamei Image și de a-i introduce în portofoliul hârtiilor pentru aplicații de birou și digitale despre care, credem că aduc valoare adăugată utilizatorilor finali.”, explică Xavier Jouvet, Director Marketing și Aprovizionare “Este dorința noastră de a sprijini Image și rețeaua noastră de distribuitori prin stimulente atractive și originale. Așteptăm cu nerăbdare să vedem care vor fi norocoșii câștigători!”

Pentru a lua parte la această competiție accesați: https://www.facebook.com/AntalisRomania

IMAGE: ALEGEREA PERFECTĂ POTRIVITĂ TUTUROR NEVOILOR

Image Coloraction: O gamă completă de hârtii pentru aplicații multiple cu mai mult de 25 de culori destinată tuturor tipurilor de imprimante pentru o comunicare eficientă.

Image Indigo: O hârtie necretată premium, creată special și certificată pentru tehnologia HP Indigo, pentru imagini clare și pline de culoare. Compatibilă cu imprimarea offset.

Image Digicolor: O hârtie premium cu un alb și o netezime de primă clasă, pentru printuri de calitate pe imprimante laser, copiatoare multifuncționale și echipamente de print digital.

Image Impact Plus: O hârtie de calitate superioară cu o netezime excepțională pentru reproduceri color pentru imprimante laser, copiatoare multifuncționale și echipamente de print digital.

Image Impact: O hârtie care dispune de tehnologia ColorLok, optimizată pentru inkjet, excelentă pentru prezentări, rapoarte și documente în culori.

Image Business: O hârtie multifuncțională de calitate pentru printurile de zi cu zi, compatibilă cu toate echipamentele de copiere si imprimare.

Image Volume: O hârtie multifuncțională pentru copierea documentelor pretabilă pentru tiraje mari.

Image Recycled Bright White: O hârtie premium 100% reciclată cu cel mai ridicat grad de alb și comparabilă cu hârtiile premium nereciclate.

Image Recycled High White: O hârtie 100% reciclată cu un grad ridicat de alb și comparabilă cu performanța hârtiilor nereciclate.

Image Recycled Regular White: O hârtie 100% reciclată cu nuanțe naturale pentru copierea și printarea documentelor uzuale.

Image Recycled Natural White: O hârtie 100% reciclată cu nuanțe naturale potrivită tipăriturilor zilnice.

Similar Posts:

27 recommended
comments icon0 comments
0 notes
563 views
bookmark icon

Write a comment...