Analiza

HP lansează cerneala HP Electroink de culoare albă

• Bookmarks: 26540


HP a anunţat lansarea pe piaţă a cernelii HP Electroink de culoare albă, compatibilă cu presa digitală HP Indigo 7500. Se continuă astfel seria de lansări ale cernelii albe pentru modelele Indigo, în condiţiile în care HP Electroink de culoare albă pentru aplicaţii comerciale şi de ambalaje, compatibilă cu modelele HP Indigo 5000 şi HP Indigo 5500, s-a bucurat de o primire foarte bună pe piaţă.

HP Electroink de culoare albă este prima cerneală destinată preselor digitale sheet-fed. Aceasta permite furnizorilor de servicii de imprimare ce utilizează tehnologia HP să imprime imagini color pe substraturi transparente, colorate sau pe alte tipuri de substraturi. Poate fi folosită în special pentru realizarea de aplicaţii pentru semnalistica la punctul de vânzare, felicitări şi direct mail.

O firmă care utilizează cerneala HP Electroink de culoare albă este Image Evolution din Berkshire, Marea Britanie. În afară de producţiile cu număr mic de exemplare şi de pliante, fluturaşi, chestionare sau broşuri personalizate, Image Evolution oferă clienţilor produse imprimate pe substraturi solide, inclusiv felicitări şi alte prototipuri de produse din carton îndoit. Cu ajutorul cernelii HP Electroink de culoare albă compatibilă cu echipamentul Indigo 5500, compania britanică poate imprima diferite tipuri de produse, printre care şi cutiile pentru cănile personalizate care trebuie să cuprindă numele destinatarului.

“Prin acest produs, continuăm să explorăm pieţe noi şi să evoluăm din ce în ce mai mult. Un exemplu este utilizarea cernelii HP Electroink de culoare albă pentru imprimarea cu cerneală albă pe substrat alb, prin care se conferă printului un aspect subtil, de filigran, util pentru aplicaţiile ce necesită securizare, mai ales când se folosește imprimarea cu date variabile. Descoperim că şi designerii sunt încântaţi de noile posibilităţi care li se deschid prin folosirea acestui tip de cerneală, pentru că, de acum, pot include culoarea albă în desenele lor”, spune Gary Mitchell, director de vânzări Image Evolution.

HP a colaborat cu partenerii Fedrigoni şi Mohawk pentru a dezvolta hârtia colorată personalizată, care se poate imprima cu noua cerneală albă. Noile substraturi de la Fedrigoni includ hârtia maro, albastră, roşie şi portocalie. Mohawk a lansat hârtia i-Tone, compatibilă cu HP Indigo pentru o gamă largă de nuanţe de culori. Alte suporturi compatibile cu noua cerneală HP Electroink de culoare albă sunt hârtia colorată şi cu efect metalizat de la GPA şi Arjo Wiggins, precum şi foliile transparente Tekra, Folex şi Hanita.

Similar Posts:

26 recommended
comments icon0 comments
0 notes
540 views
bookmark icon

Write a comment...