Stiri

HP anunță o serie de noutăți printre care și lansarea unui echipament de tipar digital de înaltă definiție destinat tiparului comercial

• Bookmarks: 30 • Comments: 2732


Calitatea tiparului HP Indigo depășește calitatea tiparului offset oferind valoare adăugată tipografiilor.
• HP Indigo 12000 HD stabilește standarde noi pentru calitatea imaginii tipărite.
• Noua gamă de culori HP Indigo – ColorUp! și noile cerneluri ElectroInk Vivid Pink, Green, Fluorescent Green și Orange sunt și acestea disponibile comercial.
• Noile module integrate în HP PrintOS permit furnizorilor de servicii de tipar să simplifice și să automatizeze producția.

HP Inc. a anunțat disponibilitatea comercială a noului echipament de tipar digital HP Indigo 12000 HD capabil să tipărească imagini de înaltă definiție, acesta fiind următorul pas în evoluția seriei 4 de echipamente de tipar digital în format B2. Cu peste 700 de echipamente instalate în întreaga lume, seria 4 poziționează HP Inc. ca lider de piaţă1 pe acest segment.
Sistemul High Definition Imaging disponibil pe echipamentele de tipar digital HP Indigo 12000 HD dublează rezoluția imaginii tipărite oferind un tipar de calitate mai bună și cu detalii mai fine care le permite tipografilor să depășească nivelul de calitate offset și deschide noi oportunități pentru aplicații comerciale cu valoare adăugată ridicată, inclusiv pentru aplicații foto. Echipamentul folosește un sistem complet nou de expunere de înaltă definiție utilizând 48 de fascicule laser paralele și raster de până la 290 lpi.
„Furnizorii de servicii de tipar, utilizatori ai tehnologiei HP Indigo, se confruntă cu o creștere fără precedent a volumelor de tipar și cu oportunități pe măsură, în timp ce cumpărătorii, agențiile și brandurile caută modalități de a conecta lumea online cu lumea fizică“, a declarat Alon Bar-Shany, director general, HP Indigo, HP Inc. „Tehnologiile de tipar digital ale HP îmbină aceste realități, oferind oportunități uimitoare de noi aplicații, alături de o productivitate și mai ridicată.”
După testele beta efectuate cu succes la ORWO și la CEWE Germania și la New Print în Italia HP Indigo începe acum distribuția comercială a echipamentului.
Inovație continuă pentru noile aplicații de tipar digital
HP Indigo 50000, cel mai productiv echipament de tipar digital din piață, este acum susținut de o soluție robustă de finisare pentru tiparul eficient a lucrărilor offset.
HP a anunțat, de asemenea, lansarea unei noi game de culori și cerneluri:
• ColorUp! oferă un gamut extins de culoare utilizând profile de culoare care permit echipamentelor HP Indigo reproducerea fidelă a culorilor prin expuneri suplimentare ale culorilor CMY.
• HP Indigo ElectroInk Vivid Pink și HP Indigo ElectroInk Vivid Green sunt un nou set de cerneluri mai luminoase pentru aplicații foto premium care permite tipografilor să reproducă nuanțe vibrante de verde, de roz și de albastru.
• Totodată, au fost lansate și cernelurile HP Indigo ElectroInk Fluorescent Green, Yellow şi Orange, în plus față de Fluorescent Pink disponibilă anterior. Cernelurile sunt deja folosite de tipografii pentru a produce aplicaţii de tipar comercial.
Producţie mai eficientă prin implementarea unor soluții complete de flux de lucru
Aplicațiile puternice care rulează pe platforma PrintOS oferă avantajele cloud-ului pentru a permite tipografiilor să automatizeze producția, să optimizeze echipamentele și să crească cifra de afaceri.
Noile aplicaţii HP PrintOS includ:
• Aplicația opţională OEE (Overall Equipment Effectivenes) pentru măsurarea automată a eficienței echipamentelor oferă date bazate pe parametri obținuți de la echipament pentru a asigura randament excelent în funcționare.
• Color Beat permite controlul consecvenței de reproducere a culorii.
• O nouă versiune a HP Site Flow permite clienților să îndeplinească zeci sau chiar sute de comenzi pe zi. Cu o integrare facilă și cu scalabilitate instantanee tipografiile pot prelua noi lucrări și pot reduce termenele de livrare, crescând în același timp productivitatea de la lansarea comenzii și până la livrare.
Echipamentele de tipar digital HP Indigo sunt disponibile în România prin intermediul Printman, distribuitor autorizat (www.printman.ro).

1Conform datelor furnizate de IDC

Similar Posts:

30 recommended
comments icon2 comments
2 notes
732 views
bookmark icon

2 thoughts on “HP anunță o serie de noutăți printre care și lansarea unui echipament de tipar digital de înaltă definiție destinat tiparului comercial

    Write a comment...

    Oldest
    Newest
    Most Upvoted