Eveniment

400 de castigatori prin aplicatia “Image Yourself” a Antalis

• Bookmarks: 28602


400 de participanți norocoși au câștigat deja premii fantastice prin intermediul aplicației Antalis “IMAGE YOURSELF”!

Televizoare, camere de luat vederi, ceasuri, excursii de lux pentru 2 persoane în Brazilia, 400 de premii au fost deja câștigate la tragerile săptămânale în competiția Antalis[1] “IMAGE YOURSELF”. Multe altele așteaptă să fie câștigate, inclusive un bilet VIP la finala Campionatului Mondial de Fotbal de la Rio din Iulie 2014 – un premiu care valorează 15.000 de Euro.

winners
Competiția este deschisă tuturor și procedura de participare nici că poate fi mai ușoară. Participanții trebuie doar să se fotografieze cu un top de IMAGE[2], fie real fie unul virtual pentru a intra în tragerea la sorți. Aplicația mobilă este potrivită atât pentru tablete, cât smartphone-uri – Apple și Android, iar câștigătorii pot fi descoperiți pe pagina de Facebook a concursului https://www.facebook.com/antalis.image sau pe website.

 

Și competiția este de asemenea și distractivă, aplicația IMAGE YOURSELF permite utilizatorilor să se  fotografieze în diferite scenarii, într-o atmosferă amuzantă din Brazilia. Ca dansator la Rio, dansator de samba, explorator al junglei, surfer sau jucător de fotbal…aplicația permite utilizatorilor să-și insereze fotografia în fiecare  dintre situațiilor de mai sus și apoi să o distribuie prietenilor, familiei prin intermediul rețelei de socializare. Distribuirea pozei mărește șansele de câștig!

 

Pentru a afla mai multe și pentru informații despre modalitatea de participare, vizitați:

www.imageyourself.net

https://www.facebook.com/antalis.image

https://itunes.apple.com/en/app/image-yourself/id697747432?mt=8

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.inotekk.antalis[1] Antalis este lider european în distribuția de hârtie, soluții de packaging, ambalare și comunicare vizuală

[2] IMAGE este brandul  Antalis pentru hârtia pentru aplicații de birou

Similar Posts:

28 recommended
comments icon0 comments
0 notes
602 views
bookmark icon

Write a comment...