Stiri

Antalis este sponsor exclusiv al ,,Global Car Wrapper Awards ” 2022.

• Bookmarks: 35758


 

Antalis, lider european în distribuția de produse de comunicare vizuală anunță participarea în calitate de sponsor exclusiv la Global Car Wrapper Awards 2022 (GCWA). Competiția mondială de colantare a autovehiculelor!GCWA se desfășoară în direct și este o expoziție mondială a lucrărilor colantorilor.

“Acest concurs este o oportunitate pentru colantorii experți pentru a-și arăta profesionalismul și actul creator într-o atmosferă prietenoasă. Încurajez pe toată lumea să se înregistreze și să se bucure de competiția sponsorizată de Antalis – GCWA” declară François Lainé, Group Marketing & Business Development Director, membru al juriului ediția 2022.

Pentru a participa la Global Car Wrapper Awards 2022, candidații își pot înregistra proiectele prin intermediul aplicației de mobil Car Wrapper 3D. Linkurile și anunțurile de pe pagina de Facebook Car Wrapper 3D Facebook (https://www.facebook.com/carwrapper3d/) și de pe pagina web a GCWA (http://www.carwrapper.com/ ) sunt direcționate către aplicație.

Finaliștii vor fi anunțați pe 8 Decembrie și festivitatea de premiere va avea loc pe 15 Decembrie 2022

Similar Posts:

35 recommended
comments icon0 comments
0 notes
758 views
bookmark icon

Write a comment...