Default

Hârtia Cartiere del Garda de la Europapier la un pahar de vin

• Bookmarks: 31638


„Stimată coniţă / Onorat oaspete, Din mărturiile strămoșilor, la originea neamului românesc se află povestea vinului. Asta pentru că, împletind legenda cu dovezile istorice, am aflat că zeul vinului, Bachus, îşi avea originile pe teritoriul actualei Românii. Uneori vinul poate fi nostalgie pură, încarnarea unor vremuri care ne fac să ne simțim nemuritori. Şi pentru că noi credem că vinul se desăvârșeşte în timp, am creat cadrul Bucureştiului de altă-dat`, pentru a ne aminti și a trăi împreună momente ale remarcabilei perioade interbelice.” Așa suna invitația pe care am primit-o de la Europapier România şi Cartiere del Garda la evenimentul care a avut loc pe data de 22 mai 2015 la braseria Alouette din Bucureşti.

Am acceptat invitația și am fost prezenți. Am fost plăcut surprinși de faptul că vineri seară tipografii și-au făcut timp să participe la acest eveniment unde au socializat, au degustat câteva tipuri de vinuri românești sau din Republica Moldova prezentate de un somelier, au avut ocazia să vorbească cu Alessandro Nardelli, Export Sales Director la Cartiere del Garda. Totul într-o atmosferă plăcută creată nu doar de spațiul braseriei, ci și de muzica Bucureștiului interbelic. Din discuțiile pe care le-am avut cu invitații am descoperit că s-au simțit bine și că apreciază efortul celor două companii de a organiza astfel de întâlniri informale.

„Am organizat acest eveniment pentru a-i strânge, în special, pe tipografii care folosesc hârtia Cartiere del Garda, să ne relaxăm și să socializăm mai mult între noi, dar și cu furnizorul acestei hârtii, care a fost prezent. Chiar dacă am ales seara de vineri, invitații au venit într-un număr nici prea mare și nici prea mic, adică exact atât cât să avem timp să socializăm și să ne simțim bine. Am pregătit o degustare de vinuri ca să deschidem apetitul pentru discuții. Ce te relaxează mai bine ca o licoare de bună calitate? Sunt sigur că fiecare a găsit un vin care să-i placă din toate tipurile prezentate. În plus, am încercat să le prezentăm invitaților toate tipurile de hârtie pe care le oferim de la Cartiere del Garda, dar fără formalități, ci mult mai relaxat. Astfel, am printat pe aceste hârtii invitația la eveniment, meniurile, dar și cărțile de prezentare și mostrele de pe mese. Am încercat să vorbesc cu toată lumea și am constatat că invitații s-au simțit foarte bine”, ne-a declarat Adrian Ungureanu, director general la Europapier România.

Similar Posts:

31 recommended
comments icon0 comments
0 notes
638 views
bookmark icon

Write a comment...