Stiri

PERGRAPHICA de la Mondi face valuri în tiparul profesional

• Bookmarks: 35609


Hârtiile high-end de la Mondi au făcut furori printre clienţi

Acest brand reprezintă porofoliul Mondi de hârtie premium necretată, destinată nevoilor industriilor creative şi poligrafice. De la lansarea sa de anul trecut, foarte mulţi designeri grafici, publisheri şi tipografi au trecut la această soluţie şi se declară foarte mulţumiţi de rezultate.

Declarată de creatorii săi drept o hârtie pentru profesionişti, PERGRAPHICA satisface cele mai pretenţioase cereri în privinţa creaţiei de documente tipărite elegante şi sofisticate, dar şi pe cele ce privesc sustenabilitatea. Portofoliul se pretează excelent printului pe o gamă largă de texturi , culori şi gramaje. Hărtiile sunt disponibile în două variante de textură( Rough si smooth), trei nuante diferite(High White, Classic and Natural)şi şase de gramaje (până la 300 g/mp). Opţiunile sunt disponibile în foarte multe ţări europene prin reprezentanţe sau dealer locali.

De altfel, soluţia celor de la Mondi se bucură deja de clienţi şi apreciere în întreaga Europă. Este folosită pentru publicaţiile proprii de Forrest Stewardship Council (FSC) din Germania în cadrul tipografiei Lokay, de către revista Digitalic din Italia pentru copertă, de către periodicul Print & Publishing din Austria, dar şi de foarte mulţi designeri, publisheri şi alte tipuri de clienţi din această ţară, inclusiv teatrul Balşoi.

Yury Tikhonov, directorul tipografiei teatrului Balşoi, declara: “Tipul de hârtie pe care l-am ales pentru a anunţa programele teatrului reflectă modul cum interacţionăm cu publicul. Din acest punct de vedere, PERGRAPHICA este o hârtie perfectă. Aceasta nu ajută doar la împărtăşirea de emoţii, la vizualizarea de imagini şi la promovarea creativităţii şi inspiraţiei, dar îmbunătăţeşte statutul şi pune în valoare cele mai bune tradiţii ale teatrului, de asemenea. Hârtia se dovedeşte perfectă pentru print, dincolo de performaţele ei splendide. Este o hârtie destinată special profesioniştilor. Cu PERGRAPHICA nu ne îndoim niciodată de rezultat.”

Ca hârtie hibrid, PERGRAPHICA se potriveşte foarte bine mai multor tehnologii de tipar, cum ar fi cel offset sau cel digital. De asemenea, această soluţie se pretează unei palete foarte largi de opţiuni de finisare. PERGRAPHICA este un produs certificate UE Ecolabel, WWF, FSC şi ISO 14011. În Europa, aşa cum menţionam, acest portofoliul este disponibil prin intermediul partenerilor locali. Pentru regiunea Europei Centrale şi de Est, adică cea din care face parte şi România, distribuitor este Europapier.

Similar Posts:

35 recommended
comments icon0 comments
0 notes
609 views
bookmark icon

Write a comment...