Analiza

Mondi relansează IQ “The Intelligent Paper Brand”

• Bookmarks: 21817


Mondi, grupul internațional producător de hârtie și ambalaje, relansează o nouă identitate vizuală a gamei de hârtii office și profesionale IQ. Conceptul brandului IQ se bazează pe ideea de “Inteligență” și presupune că o soluție de hârtie inteligentă oferă  răspunsul potrivit pentru orice nevoie de tipar, de la offset la digital. IQ combină această versatilitate cu garanția 99,99% a rulării prin echipamente fără probleme.

De la lansarea sa în anul 2001, brandul IQ și-a clădit o reputație solidă și ocupă locul doi în Europa la brand awareness, conform sondajului EMGE din 2016. Mondi acum întărește  pozitia brandului IQ oferindu-i o imagine întinerită (rejuvenată). Această include un nou logo, ambalaje cu un design proaspăt și noi intrumente de promovare și vânzare.

“IQ este deja unul dintre cele mai cunoscute branduri de hârtie din Europa” declară Johannes Klumpp, Director de Marketing și Vânzări pentru Mondi Uncoated Fine Paper. “Prin urmare, ne dorim să menținem această poziție și să subliniem în același timp versatilitatea acestui portofoliu. Există câte o hârtie IQ pentru fiecare tehnologie de print sau aplicație. Fie că este vorba despre un print de birou sau profesional, IQ are soluția potrivită pentru Dvs.

Portofoliul IQ a fost în permanență adaptat nevoilor clienților și ca urmare am putut construi o bază loială de clienți. Succesul poveștii IQ se bazează și pe buna colaborare dintre Mondi și Europapier, partenerul cheie pentru distribuția gamei IQ.

IQ a reprezentat întotdeauna o parte esențială și de încredere a cooperării îndelungate cu Mondi. Suntem încântați să lucrăm împreună la promovarea hârtiilor IQ “, spune Helmut Limbeck, CEO al Grupului Europapier. “Ne place foarte mult noua campanie IQ, care oferă brandului o imagine mai proaspătă și se concentrează, de asemenea, pe ceea ce reprezintă hârtia IQ – o soluție inteligentă pentru toate nevoile de print. Europapier deservește în jur de 10.000 de clienți cu hârtiile IQ, ceea ce reprezintă o confirmare clară a acestei declarații.”

Conceptul “IQ – The Intelligent Paper brand” este captat și într-un video de scurtă durată, însă dinamic, disponibil pe canalul de YouTube al Grupului Mondi. https://www.youtube.com/watch?v=xyFg1FMaAos

Puterea comunicării cu IQ

Inteligența este definită ca fiind calitatea mentală ce ne permite să învățam din experientă și să ne adaptam la noile situații. “Exact din acest motiv hârtiile IQ ies în evidență în industria de print. Sunt versatile și se pot adapta cu usurință oricăror situații de print” detaliază Johannes Klumpp în povestea “The Intelligent Paper Brand”.

36 de culori diferite și gramaje de la 60 la 400 g/m² demonstrează diversitatea portofoliului  IQ. În mod simbolic pentru această diversitate, noi imagini au fost concepute pentru toate submărcile portofoliului, fiecare legată de un concept de inteligență. Productivitatea și calitatea hârtiei high-performance IQ PREMIUM este reprezentată de un robot cu tehnologie avansată. Un bust al lui Leonardo de Vinci însoțește noul ambalaj IQ ALLROUND, connectând unul dintre cei mai mari și multi-talentați gânditori ai omenirii, cu o hârtie ce oferă o trecere perfectă prin imprimantă și care reprezintă un suport multifuncțional solid din gama IQ.

Performance driven. Every day.

Hârtia IQ nu este doar versatilă, ci și de încredere. Dorind să răspundă provocărilor de print ale clienților, Mondi introduce “campionul performanței” pentru portofoliul IQ. În condiții de depozitare adecvate, Mondi garantează 99,99% trecere fără probleme prin imprimantă, copiator sau orice echipament de birou.

În plus, IQ SMOOTH și IQ PREMIUM beneficiază de tehnologia ColorLok® care îmbunătățește calitatea tiparului inkjet. Cu ColorLok®, pigmenții sunt menținuți la suprafața hârtiei, rezultând culorii mai vii, negru precis conturat și timpi de uscare reduși.

Sustainable. Every day.

Ca toate hârtiile fine necretate de la Mondi, IQ este parte componentă a gamei Green Range, ce simbolizează performanțe ecologice deosebite în domeniul producției de hârtie. Hârtiile IQ îndeplinesc criteriile gamei Green Range de la Mondi fiind certificate FSC® sau PEFC™, ca provenind din păduri gestionate responsabil. Toate hârtiile IQ poartă și certificarea EU Ecolabel. Hârtiile IQ sunt produse în mod sustenabil la toate cele 3 fabrici din Europa: Mondi Neusiedler din Austria, Mondi SCP din Slovacia și Mondi Syktyvkar din Rusia, oferind soluția potrivită clienților de pretutindeni, în fiecare zi.

Discover more about IQ at www.mondigroup.com/IQ

Descoperă mai multe despre IQ pe site-ul: www.mondigroup.com/IQ

Similar Posts:

21 recommended
comments icon0 comments
0 notes
817 views
bookmark icon

Write a comment...