Stiri

HeadPrint, alături de tine la PRINT HUB

• Bookmarks: 27747


În urmă cu 12 ani, HeadPrint lua ființă în domeniul producției publicitare și a printului de mici și mari dimensiuni. Pe parcursul anilor, compania s-a axat pe dezvoltarea continuă a personalului, a soluțiilor și echipamentelor, pentru satisfacerea cât mai multor nevoi ale clienților.

În anul 2011, HeadPrint introducea pe piața românească conceptul de Web2Print – o soluție online, gândită pentru clienții din sfera print-ului și producției publicitare. Patru ani mai târziu, compania se extindea prin achiziționarea unei hale de producție de mari dimensiuni, reușind astfel să poată avea spațiul necesar pentru realizarea producției în continuă creștere.

În anul 2016, un alt pas important era realizat, odată cu lansarea unei platforme noi online (headprint.ro) care oferea un sistem de interacțiune cu clientul mult îmbunătățit. În prezent, oferta HeadPrint cuprinde servicii de la tipărirea de pliante și până la confecționarea de casete și firme luminoase.

În toamna acestui an, compania HeadPrint va fi prezentă în zona PRINT HUB din cadrul evenimentului PRINT&SIGN 2017, organizat la Romexpo pentru tipografii și ateliere de producție publicitară.
www.headprint.ro

Similar Posts:

27 recommended
comments icon0 comments
0 notes
747 views
bookmark icon

Write a comment...