Stiri

Hunkeler Innovationdays amânat pentru 2023

• Bookmarks: 27741


Hunkeler Innovationdays planificat pentru luna februarie a anului viitor a fost  amânat cu un an. Din cauza evoluției neclare a pandemiei Corona, conducerea Hunkeler AG a trebuit să ia această decizie după o evaluare detaliată a riscurilor.
“Decizia a fost luată în strânsă consultare cu cei mai mari expozanți și parteneri de afaceri ai noștri”, subliniază Stefan Hunkeler, președintele Consiliului de Administrație și responsabil pentru Innovationdays. “Scopul nostru este să organizăm un eveniment de succes. Evoluțiile neclare ale Covid 19 din diferite țări continuă să restricționeze călătoriile. Regulile și reglementările din jurul pandemiei sunt dinamice și, în unele cazuri, reglementate local. Acestea continuă să îngreuneze călătoriile internaționale de pasageri. În plus, diverși expozanți se confruntă cu problemele cunoscute la nivel global ale lanțului de aprovizionare, ceea ce face și mai dificilă organizarea unui astfel de eveniment”.
 “În consultare cu marii expozanți, acum amânăm evenimentul cu un an până în 2023, dar toate rezervările standurilor rămân în vigoare”, reiterează Stefan Hunkeler.
Hunkeler AG și-ar fi dorit să sărbătorească cea de-a 100-a aniversare împreună cu clienții și partenerii săi la Zilele Inovării. Dar siguranța este pe primul loc. Astfel, Hunkeler Innovationdays va avea loc acum, ca de obicei, la Lucerna (Elveția), în perioada 27 februarie – 2 martie 2023. Accentul la următoarea ediție va fi din nou pe tema automatizării și, ca de obicei, vor exista multe inovații și premiere de văzut.

Similar Posts:

27 recommended
comments icon0 comments
0 notes
741 views
bookmark icon

Write a comment...