Stiri

Müller Martini și Hunkeler își unesc forțele pentru viitor

• Bookmarks: 16377


Cele doua grupuri, companii de familie de altfel ,lucrează împreună de mulți ani și ca rezultat, au găsit o mulțime de sinergii. Succesul a început în timpul celui de-al doilea război mondial, când Hans Muller a lucrat pentru Hunkeler ca inginer mecanic înainte de a-și înființa propria afacere în 1946 , fondând compania Grapha Maschinenfabrik, acum Müller Martini.
 “Este o mișcare grozavă și așteptăm cu nerăbdare această fuziune. Este un pas mare pentru familie, în special pentru Michelle și pentru mine, consider că este o mișcare corectă.” -Stefan Hunkeler .  Sunt  multe asemănări , există și multe diferențe legat de   produsele și piețele fiecărei companii, astfel încât fiecare dintre organizațiile operaționale ale companiilor va rămâne așa cum este astăzi.
 “Industria artelor grafice este în continuă schimbare și solicită în mod regulat noi inovații. Prin combinarea componentelor cheie ale celor două companii, cum ar fi personalul, expertiza și tehnologia, vom putea servi și mai bine clientela noastră globală cu soluții inovatoare în viitor.”-CEO-ului Müller Martini, Bruno Müller,
,,drupa 2024 se apropie și atât Hunkeler, cât și Müller Martini vor avea standuri diferite încă , prezentând cele mai recente inovații. Iar pentru aceia dintre voi care așteaptă cu nerăbdare Hunkeler Innovation Days,  puteți face o  vizită în perioada deja planificată , 24-27 februarie 2025, la Lucerna”. -Müller Martini CEO, Bruno Müller.

Similar Posts:

16 recommended
comments icon0 comments
0 notes
377 views
bookmark icon

Write a comment...