Default

Parteneriat între Müller Martini și Rima-System

• Bookmarks: 23596


Producătorii de sisteme de finisare tipografică Müller Martini și Rima-System au anunțat semnarea unui parteneriat care le va permite să lucreze împreună pe diferite proiecte. În conformitate cu termenii acordului semnat în această vară, cele două companii vor putea vinde împreună echipamente, în timp ce unele produse auxiliare Müller Martini vor integra diferite kit-uri fabricate de Rima.

Bruno Müller, CEO-ul Müller Martini, a declarat despre această alianță: „Pentru tipografiile care folosesc rotative, în special, este foarte important ca în mediul actual să aibă posibilitatea să folosească tehnologia potrivită propriilor facilități de producție. Colaborarea cu Rima le permite clienților noștri să aleagă soluția ideală și totodată individualizată din portofoliul foarte extins de produse pe care-l oferă cei doi lideri de piață. Acest lucru înseamnă că utilizatorii pot beneficia de cea mai eficientă soluție pentru fiecare caz particular”.

De la stânga la dreapta: Felix Stirnimann (Market Manager Print Finishing Systems, Müller Martini), Bruno Müller (CEO Müller Martini), Horst Steinhart (Președinte RIMA-SYSTEM), Dr. Axel B. Tübke (Președinte RIMA-SYSTEM), Dr. Christian Tübke (Membru în Bordul RIMA-SYSTEM), Daniel Langenegger (Member în Consiliul de Conducere Müller Martini) and Klaus Kalthoff (Vicepreședinte Executiv RIMA-SYSTEM).

De asemenea, Axel Tübke, directorul executiv al Rima, a spus: „Parteneriatul nostru este mult mai mult decât un simplu acord de cooperare. Este un angajament de a identifica cea mai bună soluție pentru client, aceasta fiind definită independent de eticheta producătorului și trebuind a fi adaptată optim pentru respectiva aplicație. Până la urmă, principala noastră prioritate o reprezintă beneficiile pe care clientul le obține de la o anumită soluție”.

Zonele de aplicații vizate de acordul dintre Müller Martini și Rima includ coveierele și trimerele, sistemele de stivuire și paletizare etc. Cele două companii au mai lucrat și în trecut împreună pe diferite proiecte, chiar dacă nu într-un mod oficial.

(Sursă: Müller Martini)

Similar Posts:

23 recommended
comments icon0 comments
0 notes
596 views
bookmark icon

Write a comment...