Default

Müller Martini achiziţionează patentele VSOP de la Drent Goebel

• Bookmarks: 23511


După achiziţionarea patentelor tehnologiei VSOP (Variable Sleeve Offset Press) de la Drent Goebel (intrat în procedură de faliment în această vară), Müller Martini vrea să lanseze la sfârşitul anului 2009 o serie de maşini de tipar care folosesc tehnologia VSOP specializate pentru segmentul industriei ambalajelor flexibile şi a celor din carton. Compania îşi propune să combine tehnologia VSOP cu liniile proprii de echipamente Alprinta şi Concepta.

„Investim în soluţii care vor oferi clienţilor noştri noi oportunităţi de business pentru segmentul ambalajelor flexibile şi din carton. Tehnologia VSOP este gândită să le asigure succesul pe o piaţă cu potenţial de creştere iar nouă ne permite să accedem la un rol de lider în domeniul imprimării ambalajelor”, a declarat Bruno Müller, director executiv Müller Martini.

În acelaşi timp, Yves Rogivue, membru în Bordul Executiv al Müller Martini, afirmă: „Situaţia actuală de la Drent Goebel împiedică un transfer uşor al know-how-ului şi al pieselor de schimb. Vom face tot ce este posibil să construim o reţea de piese de schimb şi service folosind reţeaua noastră globală de vânzări şi service, până cel târziu la sfârşitul acestui an. Obiectivul nostru este să furnizăm cele mai înalte niveluri de funcţionare pentru utilaje de imprimare instalate, acum şi în viitor.”

Similar Posts:

23 recommended
comments icon0 comments
0 notes
511 views
bookmark icon

Write a comment...