Stiri

Muller Martini preia de la Heidelberg partea de service pentru mașinile de broșat și liniile de capsat

• Bookmarks: 22546


Cele două mari companii au ajuns la o înțelegere pentru transferul diviziei de service pentru mașini de broșat și linii de capsat.  Muller Martini își va trece în portofoliu service-ul și vânzările de piese de schimb la nivel mondial, ca și tot know-how-ul pentru mașinile produse la Leipzig până la sfârșitul lui 2014.

Mișcarea face parte din strategia de repoziționare a celor de la Heidelberg,  care au decis să închidă facilitățile de producție de la Leipzig și să se retragă din producția de mașini de broșat  și linii de capsat. Transferul acestor servicii către Muller Martini este soluția ideală pentru clienți, de vreme ce partea de finisare reprezintă core business-ul companiei care deține, de altfel, și o rețea mondială de service foarte puternică pe zona de piese de schimb și care se poate lăuda cu o capacitate de reacție foarte rapidă la cererile de service în aceste segmente de piață.

“Vom face tot ceea ce ține de noi pentru a transfera în mod eficient know-how-ul către compania noastră, deoarece dorim să le oferim clienților Heidelberg suport de tip service rapid și fără probleme”, a declarant Bruno Muller, CEO Muller Martini. Transferul va permite ambelor companii să se întărească pe propriul core business. Conform negocierilor dintre cele două organizații, valoarea înțelegerii va rămâne confidențială. 

Similar Posts:

22 recommended
comments icon0 comments
0 notes
546 views
bookmark icon

Write a comment...