Stiri

Muller Martini si Kolbus seteaza strategia de viitor

• Bookmarks: 40 • Comments: 1940


Muller Martini preia business-ul de linii de brosat si linii de carte de la Kolbus. Se include si segmental de service si piesele de schimb pentru toate masinile Kolbus instalate in lume. Kolbus ramane cu focus pe divizia de ambalaje si liniile de produs scoarte, productia de piese.

“Schimbari structural s-au intamplat in industra tipografica in ultimii ani si piata a devenit mult mai mica si mai versatila”, este de parere Bruno Müller, CEO-ul Muller Martini. “Clientii au nevoie de inovatii in mod regulat, care trebuiesc finaintate din vanzari mai scazute. Mai presus de orice, beneficiile cleintilor nostril vin din eficienta activitatii de finisare.”

Schimbarile pietei afecteaza in mod direct cleintii nostrii, care sunt pusi in fata unei noi invoavatii precum digitalizarea. Prin combinarea potentialului de success intre personalul, know-how-ul, technologia si inftrastructura celor doua companii, Muller Martini poate oferi pietei solutii inovatoare pe termen lung. “Acest fenomen securizeaza viitorul domeniului de carte brosata si carte legata atat pentru clienti cat si pentru cei doi producatori – si implicit pentru locurile de munca din aceasta industrie”, este de parere Bruno Müller.

Productia continua in Rahden
Business-ul de carte al Kolbus va fi transferat noii unitati Müller Martini Buchbinde-Systeme GmbH, care va fi integrate in grupul Muller Martini cu toti angajatii dedicati, ca o fabrica independenta cu sediul in Rahden. Kolbus va ramane sub conducerea CEO-ului Kai Büntemeyer. Cu 900 angajati, Kolbus seteaza focusul pe ambalaje si in segmental de producere de scoarta, precum si in divizia de piese de schimb. Kai Büntemeyer este convins ca acest pas creaza o oportunitate pentru un viitor de success: “In ultimii ani, piata de ambalaje a crescut consistent. Vedem un potential bun si vom creste viguros activitatile noastre in acest segment. Sunt persoective bune de asemenea in segmental de producer a componentelor de fabricatie pentru componente mecanice sophisticate incusiv pentru Müller Martini Buchbinde-Systeme GmbH si pentru Kolbus Ambalaje de Lux.”

Portofoliul de masini si Know-how-ul ramane
Portofoliul de masini Kolbus este preluat si va fi continuat de catre Muller Martini. Cei aproximativ 250 angajati Kolbus din divizia de carte vor fi preluati de Muller Martini in Rahden in aceleasi conditii. Personalul din divizia de ambalaje si productia de scoarte vor continua activitatea pentru Kolbus.


Despre Müller Martini

Muller Martini, o afacere de familie fondata in 1946, are sediul central in orasul Zofingen (in cantonul elvetia Aargau) si impreuna cu cei 1800 angajati sunt activi in dezvoltarea si productia de sisteme industrial pentru finisarea tiparului. Toate publicatiile pentru industria grafica, de la carte brosata la cele legate, trecand prin reviste, cataloage, mailing sau ziare sunt produse la nivel mondial folosind sisteme Muller Martini.
www.mullermartini.com

Despre Kolbus
Kolbus GmbH & Co. KG, a carei fondare pleaca din anul 1775, are sediul central in orasul Rahden si inca trei locatii Gerabronn (Baden-Württemberg), Krostitz (Saxony) si Kalamazoo (Michigan). In viitor, Kolbus va produce un mare spectru de scoarte si module pentru ambalaje de la carton pana la hartie – in special in zona de ambalaje de lux. Kolbus are o fabrica de metal unde produce pentru masini tehnologice de constructive din Germania si alte tari de multa vreme.
www.kolbus.de

Similar Posts:

40 recommended
comments icon1 comment
1 notes
940 views
bookmark icon

One thought on “Muller Martini si Kolbus seteaza strategia de viitor

    Write a comment...