Stiri

InPEQ: Viena, locul de referință pentru industria ambalajelor în septembrie

• Bookmarks: 21429


Verpackung Austria își va deschide porțile pentru vizitatori pe 24 și 25 septembrie 2014. Acest târg în care se definesc  tendințe în materie de tehnologii, materiale și servicii va fi deschis în complexul Messe Wien, în pavilionul D.

Târgul va constitui o platformă perfectă de comunicare unde vizitatorii au ocazia de a-și forma o opinie de ansamblu în ceea ce privește trendurile și dezvoltările din această piață. Tot aici, aceștea vor putea vedea de la produse până la soluții întregi personalizate.  Furnizorii de materiale și inovații își vor prezenta produsele, iar cele mai noi subiecte din industrie vor fi tratate în cadrul prezentărilor și discuțiilor cu specialiștii. Programul de anul acesta a fost gândit astfel încât să facă vizitele și mai atractive:

  • Packaging stage – programul de conferințe
  • Packaging breakfast – cu tema deșeuri de ambalaj versus deșeuri alimentare
  • Premiile Green Packaging Star și Premiul Special ARA
  • ClimatePartner – experții în ambalaj prietenos cu mediul
  • PRO CARTON/ECMA – roadshow pentru câștigătorii de premii

Scopul întâlnirii este de a scoate în evidență întregul lanț de valoare adugată și de a aduce diversitate, dar și impulsuri noi.  Inovațiile vor fi prezentate într-o manieră compactă, în noul concept Packaging Innovations Area – o premieră la târgul din Viena. Având rolul de  a vitaliza piața de packaging de bunuri de larg consum, acest concept va contribui la creșterea calității și creativității zonei de design și branding de packaging. 

Înscrieri aici.

Similar Posts:

21 recommended
comments icon0 comments
0 notes
429 views
bookmark icon

Write a comment...