Stiri

Inscrierile la Drupa continuă .

• Bookmarks: 9235


 

 

La doar nouă luni distanță de deschiderea porților, nume importante din industrie au continuat să-și dezvăluie participarea la eveniment.Cel mai recent nume care urmează să fie adăugat pe lista expozanților este Canon, a cărui participare a fost confirmată de Drupa în ultimele zile. Producătorul a fost absent de pe lista inițială a expozanților.

Marc Bory, vicepreședinte EMEA, Digital Printing and Solutions Marketing and Innovation la Canon Europe, a comentat: “Drupa 2024 este o etapă importantă pentru Canon. Aceasta ne permite să aprofundăm angajamentele cu comunitățile noastre de imprimare, demonstrând în același timp inovația noastră, poziția de lider tehnologic și angajamentul față de creșterea accelerată a imprimării comerciale și industriale.
“Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim din nou față în față cu comunitățile globale de imprimare, pentru a discuta despre modul în care le putem ajuta să crească și să prospere durabil pentru viitor prin tehnologie și inovație în afaceri.”
Printre numele importante deja confirmate pentru eveniment, care va avea loc la Messe Düsseldorf în perioada 28 mai – 7 iunie 2024, se numără Bobst, Durst Group, EFI, Epson, Fujifilm, Heidelberg, HP, Koenig & Bauer, Konica Minolta, Leonhard Kurz , Ricoh Europe, și mulți alții.
Olaf Lorenz, director general al diviziei de marketing internațional la Konica Minolta Business Solutions Europe, a comentat: “Imprimarea digitală rămâne o forță cheie în creștere pe piețele comerciale și industriale, deoarece lungimile de rulare continuă să scadă și cererile cresc pentru o producție durabilă”
Digitalizarea va fi unul dintre punctele cheie ale evenimentului de anul viitor, cuprinzând AI, economia platformelor și deschiderea către noi produse în domeniul aplicațiilor industriale. Subiectele legate de durabilitate, inclusiv economia circulară, eficiența energetică și conservarea resurselor, vor fi, de asemenea, prioritare pe ordinea de zi.
“În calitate de expozanți, facem tot posibilul pentru a face perceptibile temele centrale ale digitalizării și sustenabilității”, a declarat Andreas Pleßke, purtător de cuvânt al consiliului de administrație al Koenig &; Bauer.
Zona Drupa Cube a evenimentului va analiza subiecte precum ambalajele, textilele și durabilitatea, iar participanților li se vor oferi informații aprofundate despre teme relevante și zone potențiale de creștere.
Start-up-urile vor primi, de asemenea, o platformă într-o zonă intitulată DNA – Drupa Next Age, unde se vor putea prezenta unui public internațional de experți.
Drupa se va desfășura de marți, 28 mai, până vineri, 7 iunie 2024.

Similar Posts:

9 recommended
comments icon0 comments
0 notes
235 views
bookmark icon

Write a comment...