Default

Kama a lansat ProCut 53, noul sistem pentru holograme

• Bookmarks: 7160


Producătorul de module de finisare Kama, companie deţinută de Heidelberger Druckmaschinen, a lansat un nou sistem de aplicare a hologramelor pentru maşina sa plană de ştanţat ProCut 53 A3, ca urmare a succesului pe care la înregistrat cu ProCut 74.

Noul design îi permite maşinii să fie folosită pentru aplicarea de holograme pe suprafaţa lucrărilor tipărite şi al ambalajelor, fiind perfect adaptată mediului de tipărituri care necesită aplicarea elementelor de siguranţă sau protecţiei mărcilor.

Marcus Tralau, managerul executiv al Kama, a declarat că “două din trei maşini ProCut 74 pe care le livrăm, sunt comandate cu sisteme de poleire sau aplicare de holograme”.

Sistemul de aplicare de holograme pentru ProCut 53 dispune de patru zone individuale de control al încălzirii, hologramele putând fi aplicate în interiorul formatului de 510 x 360 mm.

Din punctul de vedere al vitezei, Kama ProCut 53 poate aplica holograme pe 3.500 de coli pe oră, poate executa poleire la cald pentru 5.000 de coli pe oră şi poate ştanţa la o viteză de 6.000 de coli pe oră.

(sursa: Heidelberger Druckmaschinen)

Similar Posts:

7 recommended
comments icon0 comments
0 notes
160 views
bookmark icon

Write a comment...